تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب گردش پرماجرا
معرفی کتاب گردش پرماجرا
کتاب الکترونیکی «گردش پرماجرا» نوشته و تصویرگری «کیارا فلاد» و با ترجمهٔ «سمیه حیدری» توسط نشر مهرسا منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان گروه سنی ب طراحی شده و داستانی دربارهٔ دوستی، همکاری و تجربههای مشترک را روایت میکند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، فضای داستان را برای کودکان دلنشینتر میکند و آنها را با ماجراهای ساده اما پرمعنای دو دوست همراه میسازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گردش پرماجرا
«گردش پرماجرا» اثری داستانی و تصویری است که با محوریت دو شخصیت اصلی، یعنی سنجاب و موش کور، به روایت یک روز متفاوت از زندگی آنها میپردازد. این کتاب در قالب داستان کودکانه و با تصویرگریهای رنگارنگ، ماجرای یک گردش را بازگو میکند که در آن دو دوست تلاش میکنند بهترین روز را برای خود رقم بزنند. نویسنده، «کیارا فلاد»، با زبانی ساده و تصاویر گویا، دنیای کودکانه و دغدغههای کوچک اما مهم شخصیتها را به تصویر کشیده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، کودکان را به دنبالکردن ماجرا ترغیب میکند. این اثر در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و با توجه به فضای شاد و آموزندهاش، برای جمعهای خانوادگی و کلاسهای درس نیز مناسب است.
خلاصه کتاب گردش پرماجرا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی دو دوست صمیمی، سنجاب و موش کور، آغاز میشود که همیشه همهچیز را باهم انجام میدهند؛ از بازی و دوچرخهسواری گرفته تا نقاشیکشیدن. یک روز تصمیم میگیرند به گردش بروند و سنجاب میخواهد این گردش، بهترین تجربهٔ آنها باشد. سنجاب در همهچیز نظر میدهد و موش کور با مهربانی و انعطاف، همیشه میگوید: «قبول، هرچی تو بگویی.» آنها باهم وسایل را جمع میکنند و بهدنبال بهترین مکان برای نشستن میگردند. سنجاب مدام دنبال جای بهتر است و موش کور هم همراهی میکند. در این مسیر، وسایلشان گم میشود و اتفاقات غیرمنتظرهای رخ میدهد؛ از گمشدن ساندویچ و زیرانداز تا خرابشدن کیک و شکستن بشقابها. در پایان، با کمک حیوانات دیگر وسایلشان را پیدا میکنند، اما گردش آنطور که سنجاب برنامهریزی کرده بود پیش نمیرود. بااینحال، دوستی و همراهی آنها باعث میشود روزشان به تجربهای متفاوت و بهیادماندنی تبدیل شود و درنهایت، هر دو مشتاق گردش بعدی میشوند.
چرا باید کتاب گردش پرماجرا را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی ساده و تصاویر رنگی، به موضوعاتی مانند دوستی، همکاری و پذیرش تفاوتها میپردازد. روایت ماجراهای سنجاب و موش کور، کودکان را با اهمیت انعطافپذیری و لذت بردن از لحظات غیرمنتظره آشنا میکند. «گردش پرماجرا» میتواند به کودکان کمک کند تا یاد بگیرند همیشه همهچیز طبق برنامه پیش نمیرود و گاهی اتفاقات پیشبینینشده هم میتواند خاطرهساز باشد. تصاویر کتاب، فضای داستان را برای کودکان ملموستر میکند و آنها را به مشارکت در داستان تشویق میکند.
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب مناسب است؛ بهویژه آنهایی که به داستانهای تصویری و ماجراهای دوستانه علاقه دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که بهدنبال کتابهایی با موضوع دوستی، همکاری و حل مسئله هستند، گزینهٔ خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب گردش پرماجرا
«سنجاب و موش کور دوستهای خیلی خوبی بودند. این دوتا دوست همهی کارهایشان را باهم انجام میدادند. آنها باهم بازی میکردند. باهم میرفتند دوچرخهسواری و بیشتر از همه اینکه دوست داشتند باهم نقاشی بکشند. روزی از روزها، سنجاب و موش کور تصمیم گرفتند بروند گردش. سنجاب دلش میخواست این بهترین گردشی باشد که تا حالا رفته بود. سنجاب گفت: «روی ساندویچ کره نزن!» موش کور گفت: «قبول، هرچی تو بگویی.» البته موش کور عاشق کرهی روی ساندویچ بود. بعد از یکعالمه سروصدا، بالاخره همهچیز برای گذاشتن توی کولهپشتی آماده شد... آنها راه افتادند. سنجاب گفت: «موشی، نگران نباش. من یک جای عالی برای نشستن پیدا میکنم.» موش کور گفت: «قبول، هرچی تو بگویی.»»