تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خاکستر روشن
معرفی کتاب خاکستر روشن
کتاب الکترونیکی «خاکستر روشن» اثر «فریما نصرتی» مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر نسل روشن آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب ۹۳ صفحه، شعرهایی را در خود جای داده که دغدغههای انسانی، اجتماعی و عاطفی را با زبانی تصویری و گاه تلخ روایت میکند. «خاکستر روشن» به عنوان اثری از شاعری جوان، بازتابی از تجربههای زیسته و نگاه انتقادی به جهان پیرامون را ارائه میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خاکستر روشن
در «خاکستر روشن» سرودههای «فریما نصرتی» در قالب شعر نو و سپید گرد آمدهاند. این کتاب در دستهبندی شعر معاصر فارسی قرار میگیرد و فضای آن سرشار از تاملات فردی، اجتماعی و فلسفی است. شاعر با بهرهگیری از تصاویر ملموس و روایتهای روزمره، به موضوعاتی چون عشق، تنهایی، امید، ناامیدی، گذر عمر، هویت زنانه و دغدغههای اجتماعی میپردازد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر، روایتی مستقل دارد و در عین حال، در کلیت مجموعه، پیوندی از احساسات و اندیشهها را شکل میدهد. «خاکستر روشن» با نگاهی انتقادی و گاه تلخ، به مسائل روزمره و تجربههای شخصی و جمعی مینگرد و تلاش میکند از خلال جزئیات زندگی، معنایی عمیقتر را جستوجو کند. این مجموعه، نمونهای از شعر معاصر است که در آن، زبان شاعرانه با دغدغههای اجتماعی و فردی درهم آمیخته است.
چرا باید کتاب خاکستر روشن را بخوانیم؟
«خاکستر روشن» مجموعهای است که با رویکردی صادقانه و بیپرده به تجربههای زیسته و احساسات انسانی میپردازد. شعرهای این کتاب، تصویری از دغدغهها و تردیدهای نسل امروز را ارائه میدهند و خواننده را با لایههای پنهان رنج، امید، عشق و ناامیدی روبهرو میکنند. این اثر، فرصتی برای مواجهه با پرسشهای بنیادین درباره زندگی، هویت و معنای بودن فراهم میآورد و با زبان تصویری و روایتهای ملموس، امکان همذاتپنداری را برای مخاطب ایجاد میکند. خواندن این کتاب میتواند تلنگری باشد برای بازاندیشی در احساسات و تجربههای شخصی و اجتماعی، و راهی برای کشف زیباییها و تلخیهای زندگی روزمره.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای اجتماعی و فردی دارند و افرادی که به دنبال بازتاب تجربههای زیسته در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به موضوعاتی چون هویت، عشق، تنهایی و امید علاقه دارند، «خاکستر روشن» میتواند انتخابی قابل توجه باشد.
بخشی از کتاب خاکستر روشن
«مادرم هميشه میگوید برای شروع دیر نیست. اما من که به یاد ندارم چای سرد شدهای را نوشیده باشم. آری من هم موافقم. برای پایان زود است. اما برای شروع تا نقطهی پایان راه درازی در پیش نیست. دراصل خیال پیمودن یک راه دراز تصور خوش آب و رنگی بیش نیست. گاه باید از دیر شدن هراسید. گاه تنها دیر نمیشود تمام میشود. تا چای سرد نشده زندگی باید کرد. زندگی با چای گرم میچسبد.»