تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ناگفته های یک زن
معرفی کتاب ناگفته های یک زن
کتاب الکترونیکی «ناگفتههای یک زن» نوشتهٔ لیلا خنیفری مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر پژوهندگان راه دانش آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب دفتر شعر، دغدغهها، احساسات و تجربههای زیستهٔ یک زن را در بستر زندگی روزمره و اجتماعی به تصویر میکشد. شعرهای این کتاب با زبانی صریح و بیپرده، به موضوعاتی چون تنهایی، درد، امید، عشق، هویت زنانه و چالشهای اجتماعی زنان میپردازند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ناگفته های یک زن
«ناگفتههای یک زن» از لیلا خنیفری، مجموعهای از شعرهای آزاد و سپید است که در فضای معاصر و با رویکردی شخصی و اجتماعی سروده شدهاند. این کتاب در قالب دفتر شعر، روایتگر تجربههای فردی و جمعی زنان در جامعهای است که گاه با محدودیتها، تبعیضها و دردهای ناگفته همراه است. ساختار کتاب مبتنی بر شعرهای کوتاه و بلند است که هرکدام بهتنهایی دنیایی از احساسات و روایتها را در خود جای دادهاند. در این مجموعه، شاعر با بهرهگیری از تصاویر ملموس و روزمره، به بیان دغدغههای زنانگی، هویت، رنج، امید و آرزوهای سرکوبشده میپردازد. فضای کلی کتاب، تلفیقی از خاطرات شخصی، نگاه انتقادی به جامعه و تلاش برای بازنمایی صدای زنانه در ادبیات معاصر است. «ناگفتههای یک زن» اثری است که در آن شعر بهعنوان ابزاری برای بیان حقیقتهای پنهان و تجربههای مشترک زنان به کار گرفته شده است.
چرا باید کتاب ناگفته های یک زن را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی بیپرده و صادقانه، تجربههای زیستهٔ یک زن را در قالب شعر بیان میکند و به موضوعاتی میپردازد که بسیاری از زنان با آنها دستوپنجه نرم میکنند. «ناگفتههای یک زن» فرصتی فراهم میکند تا خواننده با لایههای پنهان احساسات، رنجها و امیدهای زنان آشنا شود و از زاویهای متفاوت به مسائل اجتماعی و فردی نگاه کند. شعرهای این مجموعه، نهتنها بازتابی از درد و تنهایی، بلکه نشانههایی از مقاومت، امید و جستوجوی هویت نیز هستند. خواندن این کتاب میتواند دریچهای به سوی درک عمیقتر از وضعیت زنان در جامعه امروز باشد و مخاطب را به تأمل دربارهٔ نقشها و انتظارات اجتماعی وادارد.
این مجموعه شعر برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، بهویژه کسانی که دغدغههای اجتماعی و مسائل زنان را دنبال میکنند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال بازتاب تجربههای فردی و جمعی زنان در ادبیات هستند، «ناگفتههای یک زن» میتواند انتخابی تأملبرانگیز باشد.
بخشی از کتاب ناگفته های یک زن
«من در روشنایی تاریکک وجودم به یک بهار دیگر میاندیشم که بياید و گلی به من بدهد گلی که پر از صداقت و عشق باشد گلی که تنها مال من نباشد آه چقدر من عاشق تقسیم کردنم هر برگش را به زنی تنها آنوقت تقدیم خواهم کرد اصلا چه فرقی می کند مرد هم گناه دارد مرد هم انسان است و آنوقت هر برگش را تقدیم به انسانی خواهم کرد آیا میشود کسی برگک گلی زیبا را پس بزند سپس تکلیف بهار چه میشود سپس چه کسی به فکر گلها است و بوی گلها را جمع میکند و حبس در صندوقچهای از حسرت من در روشنائی تاریکك وجودم آمدن امید را به فردا نوید میدهم در خیال تنهای خودم طعمش را خوب حس م ی کنم طعمش از باقلوایی که دوست دارم شیرینتر است و من که یکی از زیباترین اعتیادها را دارم هر دم هدیهاش می کنم به زنی تنها اعتیاد به صداقت به مهربانی به رعایت اعتیاد به تمام چیزهای خوب»