معرفی و دانلود کتاب سال های بی قراری pdf + خلاصه رایگان

دلنوشته

نوع کتاببدون نظر
علی باقری خشکناب

معرفی کتاب سال های بی قراری

کتاب سال های بی قراری مجموعه‌ای از سروده‌ها و دلنوشته‌های علی باقری خشکناب (بی‌قرار) است که دغدغه‌ها و احساسات عمیق عاشقانه و انسانی او را روایت می‌کند و به موضوعاتی چون عشق، فراق، امید و گذر عمر می‌پردازد. شاعر در این شعرها به موضوعات معنوی و اجتماعی هم اشاره دارد و در مورد شرایط زمانه و رفتار انسان‌ها انتقاداتی را مطرح می‌کند. این مجموعه توسط انتشارات نسل روشن منتشر شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سال های بی قراری

کتاب سال های بی قراری اثر علی باقری خشکناب در دسته‌ی آثار شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و مجموعه‌ای از دلنوشته‌ها و غزل‌های عاشقانه و اجتماعی را در خود جای داده است. اشعار و دلنوشته‌های این مجموعه، گاه با زبانی صمیمی و گاه با لحنی اندوهگین، به بیان تجربه‌های شخصی و جمعی از عشق، جدایی، امید و گذر زمان می‌پردازند.

علی باقری خشکناب با بهره‌گیری از تصاویر و مضامین کلاسیک و معاصر، تلاش کرده تا احساسات و افکار خود را به زبانی شاعرانه و قابل لمس بیان کند. کتاب سال های بی قراری، علاوه بر پرداختن به عشق و دلدادگی، به موضوعاتی چون تنهایی، گذر عمر، امید به آینده و حتی مسائل اجتماعی و معنوی نیز اشاره دارد و در برخی بخش‌ها، نگاهی انتقادی به شرایط زمانه و انسان معاصر دارد.

چرا باید کتاب سال های بی قراری را بخوانیم؟

کتاب سال های بی قراری برای کسانی که به شعر و دلنوشته‌های عاشقانه علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا با دنیای احساسی و دغدغه‌هایی شاعرانه‌ همراه شوند. سروده‌ها و دلنوشته‌های این مجموعه، تجربه‌های عاطفی و انسانی را با زبانی شاعرانه و تصویری بیان می‌کنند و می‌توانند برای مخاطبانی که به دنبال همدلی با احساسات عاشقانه، اندوه فراق یا امید به وصال هستند، جذاب باشد. همچنین، برخی اشعار کتاب به مسائل اجتماعی و معنوی نیز می‌پردازند و مخاطب را به تأمل درباره‌ی زندگی و ارزش‌های انسانی دعوت می‌کنند.

خواندن کتاب سال های بی قراری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

سال های بی قراری برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران دلنوشته‌های عاشقانه و کسانی که دغدغه‌های عاطفی، اجتماعی یا معنوی دارند مناسب است. همچنین، برای افرادی که در جست‌وجوی همدلی با احساسات عاشقانه یا تجربه‌های فراق و امید هستند، می‌تواند خواندنی باشد.

بخشی از کتاب سال های بی قراری

«دلم مانده در قفس عشق. زدستان تو دانه می‌خواهد...
عاشق شده، در قلب زیبا و مهربان تو، خانه می‌خواهد

زدستان تو گرفتن جام شراب چه حال و هوایی دارد
دل پر شده ز عشق چشمان مست تو، میخانه می‌خواهد

راهی شدم در شهر عشق، دنبال تو گشتم پیدایت نشد!
دل مانده تنها در شهر غم‌ها، با یاد تو همخانه می‌خواهد

شبی آمد گیسوی بلندت در خیال، یادی ز ما کرد و رفت
از آن شب دلم گشت صید گیسوی تو دُردانه می‌خواهد»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سال های بی قراری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسال های بی قراری
عنوان دیگردلنوشته
موضوعشعر معاصر، شعر کلاسیک
نویسندهعلی باقری خشکناب
انتشاراتانتشارات نسل روشن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.