معرفی و دانلود کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی pdf + خلاصه رایگان

کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

نوع کتاببدون نظر
زهرا شاهی

معرفی کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی، نوشته زهرا شاهی، توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با محوریت آشپزی و خانواده است که برای کودکان دبستانی مناسب است. روایت کتاب حول محور اتفاقات طنزآمیز در آشپزخانه می‌چرخد و به موضوعات ساده و روزمره با نگاهی کودکانه می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی، داستانی کودکانه است که ماجراهای آن در یک خانواده‌ی کوچک و صمیمی شکل می‌گیرد. روایت کتاب از زبان دختری بیان می‌شود که همراه با خواهر کوچک و پدرش، در غیاب مادر، تصمیم می‌گیرد شام درست کند. داستان در تهران و حوالی برج میلاد می‌گذرد و با جزئیات زندگی شهری و دغدغه‌های روزمره‌ی خانواده‌ها پیوند خورده است. زهرا شاهی در این کتاب مصور، به موضوع آشپزی، خلاقیت و همکاری اعضای خانواده پرداخته و با طنز و شوخ‌طبعی، موقعیت‌هایی را به تصویر کشیده که برای کودکان آشنا و جذاب هستند. فضای کتاب مملو از دیالوگ‌های کودکانه و موقعیت‌های بامزه است که به‌خوبی دنیای کودکان را بازتاب می‌دهد.

خلاصه داستان دستپخت بابا، خورش اشتباهی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با رفتن مادر خانواده به یک همایش در برج میلاد آغاز می‌شود و پدر به‌همراه دو دخترش تصمیم می‌گیرد شام را آماده کند. آن‌ها با شور و هیجان به آشپزخانه می‌روند و نقش سرآشپزها را بازی می‌کنند. هدف اولیه‌شان پختن قورمه‌سبزی است، اما با کمبود مواد اولیه مواجه می‌شوند. هربار که یکی از مواد لازم را پیدا نمی‌کنند، پدر با خلاقیت و شوخ‌طبعی جایگزینی برای آن پیدا می‌کند؛ سبزی قورمه‌سبزی با اسفناج جایگزین می‌شود، آلو پیدا نمی‌شود و سیب‌زمینی جای آن را می‌گیرد، گوشت هم با تخم‌مرغ عوض می‌شود. در این میان، گفت‌وگوهای کودکانه درباره‌ی برج میلاد، مادر و خاطرات خانوادگی، فضای داستان را گرم و صمیمی نگه می‌دارد. در نهایت، غذایی متفاوت و غیرمنتظره آماده می‌شود که مادر پس از بازگشت، آن را می‌چشد و با لبخند از آن استقبال می‌کند.

چرا باید کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و کودکانه‌ی خود، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که بسیاری از خانواده‌ها با آن روبه‌رو می‌شوند؛ یعنی تلاش برای انجام کارهای روزمره در غیاب یکی از اعضای خانواده و مواجهه با کمبودها و اشتباهات. داستان به کودکان نشان می‌دهد که اشتباه‌کردن بخشی از یادگیری است و می‌توان با خلاقیت و همکاری، راه‌حل‌های تازه‌ای پیدا کرد؛ همچنین کتاب به شکل غیرمستقیم کودکان را با مفاهیم آشپزی، مواد غذایی و اهمیت مشارکت در کارهای خانه آشنا می‌کند.

خواندن کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این داستان برای کودکان دبستانی و والدینی که به‌دنبال داستان‌هایی با محوریت همکاری، خلاقیت و فضای خانوادگی هستند، مناسب است؛ همچنین برای والدینی که می‌خواهند فرزندانشان را با مفاهیم ساده‌ی آشپزی و پذیرش اشتباهات آشنا کنند، گزینه‌ی مناسبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

«وقتی مامان رفت، من و وزوزی و بابا به آشپزخانه رفتیم. من که تا حالا غذا درست نکرده بودم. وزوزی هم همین‌طور. پس هردو به بابا نگاه کردیم. بابا یکهو داد زد: «غذای امشب با باباآشپز و سرآشپزها. هورااااا!» من و وزوزی هم هورا کشیدیم. بابا دوید سه تا دم‌کنی آورد و هر سه مثل کلاه آشپزها روی سرمان گذاشتیم. یک ملاقه‌ی چوبی هم دستش گرفت و گفت: «سرآشپزها به خط!» ما دوتا صاف کنار هم وایستادیم. بابا گفت: «خب. امشب می‌خوایم چی درست کنیم؟» من داد زدم: «قورمسبزی!» وزوزی هم گفت: «قورمجسری!» بابا ملاقه‌اش را برد بالا: «سرآشپزهاااا! خبر خبر! پس غذای امشب قورمه‌سبزیه!» ما داد زدیم: «هوراااا!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دستپخت بابا، خورش اشتباهی
شابک:۹۷۸۶۲۲۵۰۸۱۱۸۵
تعداد صفحه‌ها:۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۵۲۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه غذاهای تهران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.