کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت سینا کریم پور + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات آرنا
امتیاز
۲.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت

کتاب بر سر بانو تاج خواهی گذاشت نوشته سینا کریم‌پور و لیلا کریم‌پور که توسط نشر آرنا منتشر شده، مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و شعرگونه است که در قالب نثر شاعرانه و گاه شعر، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید، خاطرات و دغدغه‌های اجتماعی می‌پردازد. این اثر با نگاهی احساسی و گاه انتقادی، تجربه‌های زیسته و عواطف انسانی را روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت

کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت، مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و نثرهای شاعرانه است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و فضای آن میان خاطره، احساسات عاشقانه، دغدغه‌های اجتماعی و نگاه به زندگی در نوسان است. سینا کریم‌پور و لیلا کریم‌پور با بهره‌گیری از زبان تصویرساز و توصیف‌های احساسی، تجربه‌های شخصی و جمعی را به تصویر می‌کشند. موضوعات کتاب از عشق و جدایی تا امید، مرگ، مادر، خاطرات کودکی و مسائل اجتماعی مانند کرونا و بحران‌های معاصر را دربرمی‌گیرد.

هر قطعه، روایتی مستقل دارد و درعینحال در کلیت کتاب، پیوندی میان دغدغه‌های فردی و جمعی برقرار می‌شود. کتاب، فضایی میان شعر و نثر دارد و گاه با ارجاع به اسطوره‌ها، طبیعت و عناصر فرهنگی، لایه‌های معنایی بیشتری به متن می‌بخشد. این مجموعه، بیشتر مناسب کسانی است که به ادبیات معاصر و قطعه‌های کوتاه احساسی علاقه دارند و به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت از روایت‌های ادبی هستند.

چرا باید کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت را خواند؟

کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت با قطعه‌های کوتاه و متنوع، امکان هم‌ذات‌پنداری با احساسات و تجربه‌های انسانی را فراهم می‌کند. هر قطعه، دریچه‌ای به دنیای درونی نویسندگان و دغدغه‌های روزمره و عمیق انسان معاصر است. موضوعات متنوعی مانند عشق، جدایی، امید، خاطرات، بحران‌های اجتماعی و زیست روزمره، در قالبی شاعرانه و توصیفی بیان شده‌اند. خواندن این اثر می‌تواند فرصتی برای تأمل در احساسات شخصی و جمعی و بازنگری در نگاه به زندگی و روابط انسانی باشد.

خواندن کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات معاصر، نثر شاعرانه و قطعه‌های کوتاه احساسی مناسب است؛ همچنین کسانی که دغدغه‌هایی مانند عشق، جدایی، امید، خاطرات و مسائل اجتماعی دارند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند. این کتاب به مخاطبانی که به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت از روایت‌های ادبی و قطعه‌های کوتاه هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بر سر بانو، تاج خواهی گذاشت

او نگاه‌هایش همییشه محو من

من برای دیدن او چند بار

در طلوع بودنش سر می‌زدم

تا بگویم من برای دیدن تو آمدم

جان من! من برای دیدن تو آمدم.»