تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب امدادگر پهپادی
معرفی کتاب امدادگر پهپادی
معرفی کتاب امدادگر پهپادی
کتاب الکترونیکی «امدادگر پهپادی» (با عنوان فرعی ۰۲۱۱۸۷ ۲۶۵۶۶۲) نوشتهٔ «مسعود حیدری» و با ویرایش ادبی «حسین بهشتیفر» توسط نشر پهپاد منتشر شده است. این اثر به بررسی نقش و کاربرد پهپادها در عملیات امداد و نجات میپردازد و اطلاعاتی دربارهٔ فناوریهای نوین، چالشها و نمونههای موفق استفاده از پهپادها در سراسر جهان ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب امدادگر پهپادی
این کتاب به تحولات فناوری پهپادها و نقش آنها در عملیات امداد و نجات میپردازد. نویسنده با نگاهی به تاریخچهٔ استفاده از پهپادها، از کاربردهای اولیهٔ نظامی تا ورود آنها به عرصههای غیرنظامی و امدادی را مرور میکند. کتاب در دورهای نوشته شده که فناوریهای نوین به سرعت در حال تغییر شیوههای امدادرسانی هستند و پهپادها به عنوان ابزارهایی کارآمد برای دسترسی به مناطق صعبالعبور و انجام مأموریتهای پرخطر مطرح شدهاند. در این اثر، علاوه بر معرفی انواع پهپادهای امدادی و ویژگیهای فنی آنها، به چالشهای قانونی، فنی و اخلاقی استفاده از این فناوری نیز پرداخته میشود. همچنین نمونههایی از عملیات موفقیتآمیز در کشورهای مختلف و نوآوریهای اخیر در این حوزه مورد بررسی قرار گرفته است. کتاب تصویری کلی از روند پیشرفت و آیندهٔ امدادرسانی پهپادی ارائه میدهد و به نقش سازمانها و کشورها در توسعه و بهکارگیری این فناوری اشاره میکند.
خلاصه کتاب امدادگر پهپادی
کتاب «امدادگر پهپادی» با مروری بر تاریخچهٔ پهپادها آغاز میشود و نشان میدهد که چگونه این فناوری ابتدا در حوزههای نظامی به کار گرفته شد و سپس به تدریج وارد عرصههای غیرنظامی و امدادی شد. نویسنده توضیح میدهد که پهپادها به دلیل توانایی دسترسی سریع به مناطق دورافتاده و خطرناک، به ابزاری مهم در عملیات جستجو و نجات تبدیل شدهاند. در ادامه، انواع پهپادهای امدادی معرفی میشوند؛ از پهپادهای بال ثابت با زمان پرواز طولانی گرفته تا مولتیروتورها و مدلهای هیبریدی که هرکدام برای مأموریتهای خاصی مناسباند. کتاب به ویژگیهای فنی این پهپادها مانند ظرفیت حمل بار، تجهیزات حسگر، دوربینهای حرارتی و سیستمهای ارتباطی میپردازد و نقش آنها را در بهبود کارایی عملیات امداد و نجات بررسی میکند. همچنین به چالشهایی مانند محدودیتهای فنی، نیاز به اپراتورهای ماهر، مسائل قانونی و نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی اشاره میشود. نویسنده نمونههایی از عملیات موفقیتآمیز پهپادی در کشورهای مختلف را ارائه میدهد و نوآوریهایی مانند استفاده از هوش مصنوعی، حسگرهای پیشرفته و سیستمهای تحویل بار را شرح میدهد. در پایان، کتاب به آیندهٔ این فناوری و نقش آن در بهبود امدادرسانی و کاهش خطرات برای نیروهای انسانی میپردازد.
چرا باید کتاب امدادگر پهپادی را خواند؟
این کتاب اطلاعات جامعی دربارهٔ کاربردهای پهپادها در امداد و نجات ارائه میدهد و به بررسی مزایا، چالشها و نوآوریهای این حوزه میپردازد. خواننده با مطالعهٔ این اثر با روندهای جهانی، نمونههای موفق و فناوریهای نوین آشنا میشود و میتواند درک بهتری از نقش پهپادها در مدیریت بحران و عملیات امدادی به دست آورد. همچنین کتاب به مسائل فنی و حقوقی مرتبط با استفاده از پهپادها اشاره میکند و تصویری واقعبینانه از فرصتها و محدودیتهای این فناوری ارائه میدهد.
خواندن کتاب امدادگر پهپادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به فناوریهای نوین، دانشجویان و پژوهشگران حوزهٔ هوافضا، مدیریت بحران و امداد و نجات، و همچنین فعالان حوزهٔ رباتیک و پهپاد مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راهکارهای نوین در مدیریت بلایا و عملیات جستجو و نجات هستند، مطالعهٔ این اثر مفید خواهد بود.
فهرست کتاب امدادگر پهپادی
- مقدمه: معرفی کلی پهپادها و نقش آنها در امداد و نجات. - پهپادهای امدادی: انواع پهپادهای مورد استفاده در عملیات نجات، ویژگیها و قابلیتهای فنی آنها. - تاریخچه استفاده از پهپاد در امداد و نجات: مروری بر روند تکامل کاربرد پهپادها از نظامی تا غیرنظامی و نمونههای اولیه استفاده در بلایای طبیعی. - مزایا و چالشهای امداد پهپادی: بررسی مزایای استفاده از پهپادها مانند سرعت، دسترسی و کاهش خطرات، و چالشهایی مانند محدودیتهای فنی و قانونی. - نوآوریهای فناوری: معرفی فناوریهای جدید مانند هوش مصنوعی، حسگرهای پیشرفته و سیستمهای تحویل بار. - نمونههای موفق عملیات امداد پهپادی: مرور نمونههای واقعی از کشورهای مختلف و نقش پهپادها در موفقیت عملیات امداد. - آینده و پتانسیلهای توسعه: بررسی روندهای آینده، پیشرفتهای مورد انتظار و نقش پهپادها در مدیریت بحرانهای آینده.
بخشی از کتاب امدادگر پهپادی
«در عصری که فناوری به طور مداوم دنیای ما را تغییر میدهد، کاربرد پهپادها در عملیات امداد و نجات به عنوان یک پیشرفت قابل توجه که پتانسیل نجات جان انسانهای بیشماری را دارد برجسته میشود. از لحاظ تاریخی، عملیات نجات به شدت بر تلاشهای انسانی و روشهای سنتی متکی بوده است که اغلب منجر به تأخیر در امر نجات میشد و از سویی همواره با خطراتی همراه بود. با این حال، ظهور فناوری پهپادی انقلابی در این عملیات ایجاد کرده و کارایی، ایمنی و اثربخشی را در شرایط بحرانی افزایش داده است. پهپادها در ابتدا کاربردهایی داشتند و عمدتاً برای نظارت و شناسایی مورد استفاده قرار میگرفتند. با پیشرفت تکنولوژی، کاربرد پهپادها به برنامههای غیرنظامی انتقال یافت. اولین استفاده قابل توجه از پهپادها در عملیات نجات در اوایل دهه ۲۰۰۰ رخ داد و از آنها برای کمک به مأموریتهای جستجو و نجات در هنگام بلایای طبیعی استفاده شد. از آن زمان، توسعه فناوری هواپیماهای بدون سرنشین شتاب گرفت و به نقاط عطف مهمی منجر شد که راه را برای پذیرش گسترده آنها در کاربردهای دیگر از جمله عملیات نجات هموار کرد.»
چقدر کامل و جامع بود، پیشنهاد میکنم
واقعا باورم نمیشد انقدر خوب توضیح دادین واقعا کاش از این پهپاد ها استفاده کنیم میتونستیم جلوی خیلی اتفاق هارو بگیریم با هزینه کممممم
توصیه میکنم
پیشنهاد میکنم 👏🏻
بسیار مفید و کاربردی
واقعا کتب مفیدی بود به نظرممسئولین کشور باید ازاین کتاب در راستای بهبود وضعیت امداد کشور استفاده کنند