تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
معرفی کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
معرفی کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
کتاب الکترونیکی «سونیک: مسابقه اتومبیلرانی» (Sonic: Team Racing) نوشتهٔ «کالب گوئلنر» و با طراحی «آدام برایس توماس»، توسط «علی فرد» ترجمه و مدیریت تولید شده و نشر همراهان جوان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب داستان مصور، ماجراهای هیجانانگیز شخصیت محبوب «سونیک» و دوستانش را در یک مسابقه اتومبیلرانی پرسرعت روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
این داستان مصور با محوریت شخصیتهای دنیای «سونیک» شکل گرفته و فضای آن حول مسابقات اتومبیلرانی پرهیجان میچرخد. روایت کتاب در سیارهای خیالی به نام «ویسپ» اتفاق میافتد؛ جایی که سونیک، شدو و دیگر شخصیتهای آشنا با ماشینهایی مجهز به فناوریهای عجیب و قدرتهای ویژه، وارد رقابتی نفسگیر میشوند. حضور یک مرد مرموز و ناشناس به نام «دودانپا» و دخالت او در روند مسابقه، ماجرا را پیچیدهتر میکند. کتاب با تصاویر رنگی و دیالوگهای کوتاه، فضای پرجنبوجوش و پویایی را به مخاطب منتقل میکند. این اثر بخشی از مجموعه داستانهای مصور است که برای گروه سنی نوجوان و علاقهمندان به ماجراهای اکشن و فانتزی طراحی شده است.
خلاصه کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! ماجرا با آغاز یک مسابقه اتومبیلرانی در سیاره «ویسپ» شروع میشود؛ جایی که «سونیک»، «شدو» و دیگر دوستانشان با ماشینهایی پرسرعت و مجهز به فناوریهای خاص، برای کسب مقام اول رقابت میکنند. در طول مسیر، شخصیتها با چالشهای مختلفی روبهرو میشوند؛ از جمله دخالتهای «دودانپا»، مردی مرموز که انگیزههایش برای دیگران ناشناخته است و با نقشههایش سعی در برهمزدن تعادل مسابقه دارد. «اگمن»، دشمن قدیمی سونیک، نیز با ترفندهای خودش وارد میدان میشود و تلاش میکند با تقلب و استفاده از قدرتهای ویژه، پیروز میدان باشد. در این میان، همکاری و اتحاد میان اعضای تیمها اهمیت پیدا میکند و هرکدام از شخصیتها با تکیه بر تواناییهای خود و کمک گرفتن از «ویسپها» سعی میکنند از موانع عبور کنند. داستان با لحظاتی طنزآمیز، رقابتهای تنگاتنگ و تلاش برای غلبه بر مشکلات، پیش میرود و تا پایان، هیجان و تعلیق را حفظ میکند، بدون آنکه نتیجه نهایی مسابقه را لو بدهد.
چرا باید کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی) را خواند؟
این کتاب با ترکیب داستانی پرهیجان و تصاویر رنگی، تجربهای متفاوت از دنیای «سونیک» را ارائه میدهد. روایت سریع و پرانرژی، همراه با شخصیتهای محبوب و چالشهای متنوع، مخاطب را به دنیای مسابقات اتومبیلرانی فانتزی میبرد. برای علاقهمندان به داستانهای مصور و ماجراهای اکشن، این اثر فرصتی است تا با فضای رقابتی و همکاری تیمی آشنا شوند و از لحظات طنز و هیجان داستان لذت ببرند.
خواندن کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان، طرفداران داستانهای مصور، علاقهمندان به شخصیت «سونیک» و کسانی که به داستانهای اکشن و مسابقهای علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال داستانهایی با محوریت همکاری تیمی و رقابت هستند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب سونیک (تک شماره، مسابقه اتومبیل رانی)
«سونیک و شدو که مشغول بازی کوچیک خودشون با ماشینهای تایپ سرعتی هستن، ولی ما هم باید مطمئن بشیم که برنده میشیم. سوت هه عم ۰ ۳ ماشین تایپ تکتولوژی برای ۴ ۶ رانند گیمون که چند شکست دادن روژ. حساب (۷ کیلومتر بر ساعته). سرزمین داستانهای مصور ۳ ۸ ۷۷۷۷۷۷ دریافت شد. متوجه شدم که هر ماشین جریان فکر میکنم این سرعت خاص خودش رو کلید ما برای استفاده از تماس تصویری! اینجا مسابقه گرون قیمت منه و من قانون گذارش هستم! هوهوهوهو! ۰ راههای دیگهای هم برای جلو زدن ازت وجود داره. نگاه کن و یاد بگیر- حالا دیگه از ویسپ انفجاری استفاده میکنی؛ شدو؟ این هم یه انفجار تقدیم به هم گروهیت! اعتراف میکنم که چون مقابله انتظار همچین مسابقهای درو کردن با شدو و تیمش خیلی بیشتر خوش میگذره تا مقابله با- نمیدونم باز چه کاسهای زیر نیم کاسه داری, ولی به هر حال من اول از خط پایان ویژه باهات مسابقه بدم!»