دانلود و خرید کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی عطیه سلیمان احمد ترجمه شهریار نیازی
تصویر جلد کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی

کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی

معرفی کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی

کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی نوشتهٔ عطیه سلیمان احمد و شهریار نیازی و دانا طالب پور است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی

کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی به بررسی استعاره‌های قرآنی از منظر نظریه‌های زبان‌شناسی شناختی می‌پردازد. این کتاب با ترکیب دیدگاه‌های سنتی و مدرن، نشان می‌دهد که چگونه استعاره‌های قرآنی نه تنها ابزاری بلاغی، بلکه ابزاری برای مفهوم‌سازی و درک مفاهیم انتزاعی هستند. نویسنده با تحلیل آیات قرآن، الگوهای استعاری را شناسایی و نقش آن‌ها را در انتقال معانی عمیق توضیح می‌دهد.

خواندن کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای پژوهشگران زبان‌شناسی، قرآن‌پژوهان، دانشجویان ادبیات و علوم قرآنی، و همه کسانی که به بررسی جنبه‌های زبانی و شناختی قرآن علاقه‌مندند، مفید است.

بخشی از کتاب استعاره قرآنی در پرتو نظریه شناختی

"استعاره در قرآن بر پایۀ تصویر ذهنی عرب در مورد اسب سرکشی است که با سرعت و ترس، از صاحب خود فرار می‌کند. در روزگار ما اشیایی مانند هواپیما وجود دارند که از اسب سریع‌ترند، اما هواپیمایی نیست که دو ویژگی سرعت و ترس را توأمان داشته باشد. بنابراین تصویر استعاری در قرآن پویا و متجدد است."