کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور حامد بیدل + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور

نویسنده:حامد بیدل
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور

کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور نوشتهٔ حامد بیدل است. انتشارات بنیان بیان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور

کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور یک راهنمای عملی برای دسترسی و دریافت تصاویر ماهواره‌ای از سامانه GLCF دانشگاه مریلند است. نویسنده با توضیح روش‌های جستجو، دانلود و پردازش داده‌های سنجش از دور، ابزارهای مفیدی را در اختیار پژوهشگران و علاقه‌مندان به علوم زمین قرار می‌دهد. کتاب همچنین به پروژه‌های مهمی مانند نقشه‌برداری پوشش جنگلی و رشد شهری اشاره می‌کند.

خواندن کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های جغرافیا، سنجش از دور، محیط زیست و علوم زمین بسیار کاربردی است. همچنین متخصصان و علاقه‌مندان به فناوری‌های ماهواره‌ای می‌توانند از این کتاب به عنوان مرجع استفاده کنند.

بخشی از کتاب راهنمای کاربردی یافت و دریافت تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دور

«GLCF تقریباً ۵۰ ترابایت داده را به صورت آنلاین نگهداری می‌کند و دو رابط برای دسترسی به داده‌ها در اختیار کاربران قرار می‌دهد: پورتال داده‌های علوم زمین (ESDI) و پروتکل انتقال فایل ساده (FTP). این سامانه به کاربران امکان جستجو و بازیابی سریع داده‌ها را می‌دهد.»

راهنمای جامع کتاب نویسی
رقص بلور
محمدرضا تابش پور
می خواهم گمنام بمانم
سعید جلائی
بوستان سعدی (باب‌های سوم تا ششم)
سعدی شیرازی
علوم و دانش مورد نیاز مربیان ورزشی