دانلود و خرید کتاب مشاغل بشری رضایت

نویسنده:بشری رضایت
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مشاغل

معرفی کتاب مشاغل

کتاب الکترونیکی «مشاغل» نوشتهٔ بشری رضایت با تصویرگری «سحر کریمی» و نشر «فکرونه» اثری داستانی برای نوجوانان است که به معرفی و بررسی مشاغل مختلف می‌پردازد. این کتاب با روایت داستانی و از زاویه دید یک دانش‌آموز، تلاش می‌کند نوجوانان را با دنیای کار و حرفه‌های گوناگون آشنا کند و به آن‌ها در انتخاب مسیر آینده‌شان کمک کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مشاغل

«مشاغل» داستانی است که در قالب یک اردوی مدرسه‌ای، نوجوانان را به نمایشگاه کارآفرینی می‌برد و آن‌ها را با مشاغل مختلف آشنا می‌کند. این کتاب در فضایی آموزشی و در عین حال داستانی، دغدغه‌های نوجوانان درباره انتخاب شغل آینده را به تصویر می‌کشد. روایت کتاب حول محور شخصیت «علی» می‌چرخد که با کنجکاوی و پرسشگری، غرفه‌های مختلف نمایشگاه را بازدید می‌کند و با افراد شاغل در حرفه‌های گوناگون گفتگو می‌کند. اثر حاضر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به آینده شغلی و مهارت‌آموزی برای نوجوانان اهمیت ویژه‌ای یافته است. نویسنده تلاش کرده با زبانی ساده و ملموس، نقش و اهمیت هر شغل را از زبان صاحبان آن‌ها بیان کند و تصویری واقعی از مسئولیت‌ها و ویژگی‌های لازم برای هر حرفه ارائه دهد. این کتاب علاوه بر معرفی مشاغل رایج، به نقش والدین به عنوان یک شغل مهم و تأثیرگذار نیز می‌پردازد و اهمیت تعهد و فداکاری در خانواده را برجسته می‌کند.

خلاصه کتاب مشاغل

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با روز مهمی برای «علی» آغاز می‌شود؛ روزی که قرار است همراه هم‌کلاسی‌هایش به اردوی نمایشگاه کارآفرینی برود. علی با دغدغه انتخاب شغل آینده، غرفه‌های مختلف نمایشگاه را یکی‌یکی بازدید می‌کند. ابتدا به غرفهٔ آتش‌نشانی می‌رود و با یک آتش‌نشان دربارهٔ اهمیت شجاعت، آمادگی جسمی و روحی و کار تیمی در این حرفه گفتگو می‌کند. سپس در غرفهٔ پزشکی، پرستاران و پزشکان دربارهٔ مسئولیت‌های سنگین، مهارت‌های ارتباطی و فشارهای روانی این شغل توضیح می‌دهند. علی به غرفه‌های دیگری مانند نویسندگی، نقاشی و موسیقی هم سر می‌زند اما هنوز شغل مورد علاقه‌اش را پیدا نکرده است. در غرفهٔ معلمی، با نقش کلیدی دبیران در تربیت نسل آینده و اهمیت صبر و علاقه به آموزش آشنا می‌شود و به این شغل علاقه‌مند می‌گردد. اما غرفهٔ والدین توجه او را جلب می‌کند؛ جایی که مشاوران خانواده دربارهٔ مسئولیت‌ها و چالش‌های والدین به عنوان یک شغل تمام‌وقت صحبت می‌کنند. علی پس از این تجربه، با دیدی بازتر نسبت به مشاغل و نقش والدین، تصمیم خود را دربارهٔ آینده‌اش می‌گیرد و با رضایت و امید به خانه بازمی‌گردد.

چرا باید کتاب مشاغل را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی و ملموس، نوجوانان را با مشاغل مختلف و ویژگی‌های هر یک آشنا می‌کند و به آن‌ها کمک می‌کند تا با شناخت بهتر از خود و دنیای کار، مسیر آینده‌شان را آگاهانه‌تر انتخاب کنند. اثر حاضر علاوه بر معرفی حرفه‌های رایج، به نقش والدین و اهمیت تعهد در خانواده نیز می‌پردازد و تصویری جامع از مسئولیت‌های اجتماعی ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب مشاغل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانانی که در آستانه انتخاب رشته یا شغل آینده هستند، مفید است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای آشناکردن نوجوانان با دنیای کار و مسئولیت‌های اجتماعی‌اند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب مشاغل

- مقدمه: معرفی علی و دغدغهٔ انتخاب شغل آینده- غرفهٔ آتش‌نشانی: آشنایی با ویژگی‌ها و مسئولیت‌های آتش‌نشانان- غرفهٔ پزشکی: توضیح دربارهٔ حرفهٔ پزشکی و پرستاری و اهمیت آن‌ها- غرفه‌های هنری: معرفی مشاغلی مانند نویسندگی، نقاشی و موسیقی- غرفهٔ معلمی: نقش دبیران در تربیت نسل آینده و ویژگی‌های لازم برای این شغل- غرفهٔ والدین: بررسی نقش والدین به عنوان یک شغل مهم و چالش‌برانگیز- جمع‌بندی: تأثیر تجربهٔ نمایشگاه بر انتخاب شغل علی و نگاه او به آینده

بخشی از کتاب مشاغل

«امروز. یک روز بسیار مهم برای علی بود. امروز قرار بود که از طرف مدرسه آن‌ها را به یک اردوی مهم و کاربردی ببرند. یعنی اردوی نمایشگاه کارآفرینی. در این نمایشگاه آن‌ها با شغل‌های مختلف آشنا می‌شدند و در آخر می‌توانستند راحت‌تر برای آیندهٔ خودشان برنامه‌ریزی کنند. علی سریع کارهایش را انجام داد و به سمت مدرسه به راه افتاد. او از اینکه امروز به دشوارترین سؤال ذهنش پاسخ می‌دهد خوشحال بود. سؤال این بود: من قرار است در آینده چه شغلی داشته باشم؟ شغل خاص بود. علی به سمت غرفهٔ اول به راه افتاد. اسم آن غرفه این بود (آتش‌نشان‌ها قهرمان‌های بدون بال). این نوشته توجه علی را به خودش جلب کرد. وارد غرفه شد. یک مرد بلندقامت و قوی در لباس آتش‌نشانی در غرفه ایستاده بود. علی سلام کرد و گفت: امکانش هست دربارهٔ این نوشته به من توضیح دهید؟ مرد آتش‌نشان با مهربانی گفت: حتماً پسر جان. بنشین تا ات لکو6 در واقع شغل آتش‌نشانی یکی از مهم‌ترین مشاغل در جامعه است که به حفظ امنیت و سلامت عمومی مردم می‌پردازد. آتش‌نشانان مسئولیت‌های بزرگی مانند اطفای حریق، نجات افراد محاصره‌شده و مدیریت حوادث اضطراری را بر عهده دارند. این شغل نیازمند آمادگی جسمانی و روحی بالا، شجاعت و اعتمادبه‌نفس است؛ زیرا آتش‌نشانان باید در شرایط خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی عمل کنند. توانایی کار تیمی و برقراری ارتباط مؤثر با دیگر اعضای تیم نیز برای اجرای موفقیت‌آمیز عملیات‌های نجات ضروری است.»

هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه ۶ - ۳ سال
پریسا جعفری