کتاب مرد کور و زن زشت
معرفی کتاب مرد کور و زن زشت
کتاب مرد کور و زن زشت نوشتهٔ سجاد رحمت زاده پریخانی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مرد کور و زن زشت
کتاب مرد کور و زن زشت داستانی تلخ و تأملبرانگیز از دو انسان شکستخورده است که بهطور ناگزیر در کنار یکدیگر قرار میگیرند. مردی نابینا که زندگیاش را در تاریکی سپری میکند و زنی با چهرهای نامطلوب که مورد قضاوت و تحقیر جامعه قرار گرفته، هر یک با دردهای روانی خاص خود در جستجوی امید و نجات هستند. نویسنده با نثری شاعرانه و احساسبرانگیز، جهان پرآشوب این دو شخصیت را به تصویر میکشد، جایی که زیبایی ظاهری و توانایی بینایی بیاهمیتاند و حقیقت درونی انسانها در مواجهه با سرنوشت نمایان میشود. این داستان بهخوبی تبعیض اجتماعی، بیعدالتی و قضاوتهای سطحی را به چالش میکشد، تصاویری از فقر و محرومیت را به نمایش میگذارد و شخصیتها را به حاشیه میرانَد. مرد کور و زن زشت با پرداخت به احساسات انسانی و فلسفه وجود، خواننده را به تفکر در مورد ارزشهای انسانی، عشق و سرنوشت دعوت میکند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب مرد کور و زن زشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای فلسفی، اجتماعی و احساسی یک انتخاب ارزشمند محسوب میشود و میتواند آنها را تا پایان با خود همراه سازد.
بسیار بسیار عالی😍😍😍 پیشنهاد میکنم حتما بخونید بینظیره