دانلود و خرید کتاب داستان تخیلی فضایی من صدرا قاسم بگلو
تصویر جلد کتاب داستان تخیلی فضایی من

کتاب داستان تخیلی فضایی من

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب داستان تخیلی فضایی من

کتاب داستان تخیلی فضایی من نوشتهٔ صدرا قاسم بگلو است. انتشارات زهره علوی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب داستان تخیلی فضایی من

کتاب داستان تخیلی فضایی من یک داستان علمی‌تخیلی برای کودکان است که در پاییز ۱۴۰۳ منتشر شده است. داستان درباره سفر یک کودک به فضا و مواجهه با موجودات فضایی عجیب و سیاره‌های ناشناخته است. رویاهای کودکانه و عناصر فانتزی در این کتاب به شکلی جذاب ترکیب شده‌اند تا مخاطب را به دنیایی پر از تخیل و ماجراجویی ببرد.

خواندن کتاب داستان تخیلی فضایی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های علمی‌تخیلی و ماجراجویی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که می‌خواهند خلاقیت و تخیل کودکان را پرورش دهند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب داستان تخیلی فضایی من

"شب خواب عجیبی دیده بودم. خواب دیدم از زمین دور شده و به فضا سفر کرده‌ام و خودم را در سیاره مربخ دیدم، آنجا خاکش سرخ بود، سرخ سرخ. موجودات فضایی اطرافم را گرفته بودند و بعضی‌ها از دیدن من خوشحالی می‌کردند و بعضی هم متعجب بودند. ولی من ترسیده بودم..."

۱۴۰۳/۱۲/۲۱

بسیار عالی بود ، توصیه میکنم حتما بچه هایی که به داستان های فضایی علاقه دارند ، کتاب را تهیه کرده و بخوانند و بعنوان یک هدیه عالی برای کودکان و نوجوانان می‌توان خرید کرد