دانلود و خرید کتاب مغرورترین عاشق شهر مصطفی قفقازی
تصویر جلد کتاب مغرورترین عاشق شهر

کتاب مغرورترین عاشق شهر

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مغرورترین عاشق شهر

کتاب مغرورترین عاشق شهر نوشتهٔ مصطفی قفقازی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مغرورترین عاشق شهر

کتاب مغرورترین عاشق شهر ماجرای خواستگاری‌ها و مطالعات و بررسی‌های فلسفی درباره‌ٔ انتخاب همسر و در نهایت ازدواج است.

خواندن کتاب مغرورترین عاشق شهر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران خانواده و ازدواج پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مغرورترین عاشق شهر

«من پسری هستم با قد متوسط نه چاق و نه لاغر عینکی و با موهایی که در ابتدای خواستگاری‌ها کم پشت است و در انتها طاس. رشته‌ی پزشکی را تمام کرده‌ام و در اولین خواستگاری رسمی میدانم در آزمون تخصص در رشته‌ی رادیولوژی قبول شده‌ام و در موقع ازدواج متخصص شده ام.

من در یک خانواده‌ی متوسط کاملا معمولی رشد کرده‌ام با والدینی با تحصیلات در حد ابتدایی و خواهر و برادرانی تحصیلکرده که در پایین شهر زندگی کرده‌ام اما مثل بیشتر پسرها خواهان دختری از بالای شهر با والدین تحصیلکرده در حد استاد دانشگاه و ثروتنمد در حد بیل گیتس با فامیل تحصیلکرده و سرشناس هستم.

خواستگارکه من باشم موجودی حساس است و تاب تحمل هیچ حرفی را ندارد. نه دوست دارد از کار و بارخودش یا پدرش بپرسند و نه دوست دارد از دارایی خانه و ماشین او سوال کنند او حتی از اینکه کسی از برنامه‌ی او برای آینده‌ی شغلش بپرسد خوشش نمی‌آید. همین که پزشکی خوانده و در نظر خودش صاحب فهم و شعور است کافی است و هرجا میرود باید او را دربست بپذیرند و چون و چرا نیاورند.»