دانلود و خرید کتاب زیست فول آرمان عبدیان
تصویر جلد کتاب زیست فول

کتاب زیست فول

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زیست فول

کتاب زیست فول نوشتهٔ آرمان عبدیان است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب زیست فول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران زیست‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زیست فول

«آرمان هستم. اگه دارین برا کنکور تجربی آماده میشین این کتاب خیلی به کارتون میاد. به عنوان کسی که داوطلب کنکور تجربی ۱۴۰۲ بودم و درصد زیست شناسیم ۸۰ بود، پیشنهاد می‌کنم نه فقط دوران جمع‌بندی بلکه از ابتدای سال این کتاب رو مطالعه کنین. زیست فول شامل همه تصاویر کتاب درسی همراه با تمام نکات ریز و درشت مربوط به شکل هستش. نکاتی که از دل کلی تست خفن در اومده پس حتما بخونش و جدیش بگیر لطفا. وقتی تالیف زیست فول تموم شد خوشحالیم اندازه لحظه‌ای بود که فهمیدم پزشکی قبول شدم و بازم خوشحالم که می‌تونم تو این دوره‌ای که برای کنکور آماده می‌شین کنارتون باشم. من و تیمم آرزوی خوشی و موفقیت براتون داریم. ما تلاش می‌کنیم زیست فول رو برا پایه‌های یازدهم و دوازدهم هم تالیف کنیم. دوستان عزیز اگه حس می‌کنین کتاب خاصی برا زیست لازم دارین و ایده خاصی تو ذهنتونه ممنون می‌شیم با ما به اشتراک بزارین تا بتونیم کتابا و آزمون‌های جدیدی رو طراحی و اجرا کنیم. زیست شناسی بخاطر اینکه ضریب ۴ رو تو کنکور داره پس باید که منابع خوب و تست‌های مختلفی رو براش کار کنین و ما هم تا جایی که تونستیم چکیده نکات هزاران هزار تست رو یجا جمع کردیم. قبل آزمون‌هایی که قراره بدین بهتره زیست فول رو مرور کنین و بعد بررسی آزمون‌ها اگه به نکته‌ای رسیدین که از قلم ما افتاده، خودتون بهش اضافه کنین اینجوری وقتی نزدیک کنکور شدین یه گنجینه دستتونه صحبتمون قرار بود همونجایی که آرزوی موفقیت کردیم تموم بشه ولی از انتشارات متخصصان که افتخار همکاری باهاشون نصیبمون شد پیام رسید که متن معرفی نامه‌تون خیلی کمه و ما هم از خدا خواسته صحبتو تا اینجا کشوندیم».

۲۵%