![تصویر جلد کتاب جذب مغناطیسی](https://img.taaghche.com/frontCover/221276.jpg?w=200)
کتاب جذب مغناطیسی
معرفی کتاب جذب مغناطیسی
کتاب الکترونیکی جذب مغناطیسی نوشتۀ تریسی مونتگومری و ترجمۀ مهتاب سلیمی است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب جذب مغناطیسی، دربارۀ نحوۀ جذب افراد به خود از طریق شناخت خود و خصوصیات درونیمان است.
درباره کتاب جذب مغناطیسی
اینکه مردم عاشق تو شوند، شگفتانگیز است. داشتن محبت و حسن نیت زیاد از سوی دیگران، زندگی را بسیار آسانتر میکند. عشق واقعی، زمانی راحتتر به دست میآید که آهنربای انسانی باشید تا اینکه سخت به دنبال کسی بگردید که رفیق رؤیایی شما باشد. همۀ ما آهنرباهای انسانی تمامعیار به دنیا نیامدهایم. حداقل کاری که بسیاری از ما باید انجام دهیم، اصلاح بذرهای این استعدادها و تواناییها در جهت جذب موفقیتآمیز است. توانایی جذب، همواره باید مانند توانایی درونی و طبیعی باشد؛ در غیر این صورت، نتیجه معکوس حاصل میشود. قبل از اینکه به جزئیات نحوۀ تبدیل شدن به آهنربای انسانی بپردازیم، ابتدا باید قوانین جاذبه مغناطیسی را درک کنید. کتاب جذب مغناطیسی میکوشد روشهایی را برای جذب موفقیتآمیز عشق واقعیتان به شما معرفی کند. اینکه ابتدا باید خودتان را بشناسید و به درون خود بنگرید و ویژگیهای فیزیکی خود را بررسی کنید تا ببینید چگونه میتوانید یک آهنربای انسانی ایجاد کنید که منحصر به خود شما باشد.
خواندن کتاب جذب مغناطیسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به قانون جذب علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب جذب مغناطیسی
«خصیصه، چیزی است که هستید و با آن شناسایی میشوید و به کیفیت معنویت، هویت و قدرت درونیتان مربوط میشود. چقدر ارزش دارید؟ باورهای شما چقدر خوب هستند و اگر بخواهید از آنچه به آن اعتقاد دارید نگهداری و دفاع کنید، چه مسیری را باید طی کنید؟ پاسخهای شما به این سؤالات، مخلصی از خصیصه شماست.
میتوانید شخصیتی بسیار شفاف و روشن، اما خصیصه ضعیفی داشته باشید؛ یا ممکن است شخصی ساکت و موقر به نظر برسد، اما همچنان محکم و استوار باشد. وقتی زیبا به نظر رسیدن و مطمئن عمل کردن سبب میشود تا دیگران شما را تحسین کنند، این کیفیت خصیصه شماست که باعث میشود آنها تا مدتها پس از اولین کشاکشهای جذب، همچنان برای شما باقی بمانند...»