کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح
معرفی کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح
کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح نوشتهٔ شایسته حمیدخانیها است. انتشارات گیتی قلم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح
کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح به بررسی جامع و کاربردی نقش مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) در مدیریت پروژههای ساختمانی میپردازد. این کتاب با ارائه مفاهیم کلیدی BIM و نحوه پیادهسازی آن، به مدیران پروژه، مهندسان و سایر دستاندرکاران صنعت ساخت کمک میکند تا با بهرهگیری از BIM، پروژههای خود را با کارایی بیشتر مدیریت کنند. کتاب مذکور، چالشها و فرصتهای بهکارگیری BIM را در مراحل مختلف چرخه عمر پروژه، از طراحی تا اجرا و بهرهبرداری، مورد بررسی قرار میدهد و راهکارهای عملی برای بهبود فرآیندهای مدیریت پروژه ارائه میدهد.
خواندن کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران عمران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت طرح
«تغییرات سریع فناوری در صنعت ساخت، نیازمند یادگیری مستمر و انطباق با ابزارهای نوین است. با استفاده از مدلسازی اطلاعات ساختمان، ما قادر به ایجاد مدلهای سهبعدی دقیق از ساختمانها و تأسیسات مختلف هستیم که فراتر از یک تصویر ساده بوده و اطلاعات حیاتی و دادههای دقیقی از اجزا و فرآیندهای ساخت در خود جای میدهد.»