دانلود و خرید کتاب زبان بدن دیجیتال اریکا داوان ترجمه الهه خلیلی

کتاب زبان بدن دیجیتال

نویسنده:اریکا داوان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زبان بدن دیجیتال

کتاب زبان بدن دیجیتال نوشتهٔ اریکا داوان و ترجمهٔ الهه خلیلی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهکارهایی برای ساخت اعتماد و ارتباط است.

کتاب زبان بدن دیجیتال

کتاب زبان بدن دیجیتال شما را به مهارت‌هایی مجهز می‌کند که نه‌تنها روابط حرفه‌ای شما را بهبود می‌بخشد، بلکه روابط شخصی‌تان را نیز عمق می‌دهد. اگر به دنبال راهی برای درک بهتر دیگران و همچنین ارائه‌ٔ خود به شکلی شفاف‌تر هستید، این کتاب همان چیزی است که به آن نیاز دارید. زبان بدن دیجیتال سفری است از ارتباطات سنتی به عصر دیجیتال، با تمام ظرافت‌ها، چالش‌ها، و فرصت‌های پیش‌روی ما.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب زبان بدن دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.