دانلود و خرید کتاب من با بدنم مهربان نبودم سپهر دادجوی توکلی
تصویر جلد کتاب من با بدنم مهربان نبودم

کتاب من با بدنم مهربان نبودم

معرفی کتاب من با بدنم مهربان نبودم

کتاب «من با بدنم مهربان نبودم» نوشتۀ سپهر دادجوی توکلی است و انتشارات کتاب مرجع اطلاعات آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب من با بدنم مهربان نبودم

کتاب من با بدنم مهربان نبودم، سفری درونی به دنیای احساسات، خودشناسی و پذیرش است. این اثر، با زبانی صریح و احساسی، داستانی از کشف و درک رابطۀ انسان با بدن خود را روایت می‌کند. نویسنده از تجربه‌ای عمیق و شخصی سخن می‌گوید که در آن، کمال‌طلبی و انتظارات اجتماعی، سد راه پذیرش خویشتن بوده و سایه‌ای از قضاوت و نارضایتی بر زندگی‌اش افکنده است.

آغاز کتاب من با بدنم مهربان نبودم با توصیفی از احساسی آشنا برای بسیاری همراه است: سرکوب عواطف، ناگفته‌ها و انباشته شدن آن‌ها در ذهن تا جایی که بر ادراک انسان از خود و دنیای اطراف تأثیر می‌گذارد. نویسنده با تشبیه شفاف به شیشه‌ای بخارگرفته، رابطه‌ای گسسته میان خود و بدنش را به تصویر می‌کشد؛ رابطه‌ای که در گذر زمان و با تغییرات تدریجی اما ناپیدای بدن و روح، عمیق‌تر شده است. کتاب من با بدنم مهربان نبودم، علاوه بر بازگوکردن لحظات دشوار، مسیر بهبود، بازسازی و آشتی با خویشتن را نیز ارائه می‌دهد. نویسنده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با پذیرش تغییرات طبیعی زندگی و کنارگذاشتن انتظارات غیرواقعی، به آرامش درونی دست‌یافت.

من با بدنم مهربان نبودم همچنین کتابی است که خواننده را دعوت می‌کند به تأمل دربارۀ رابطه‌اش با بدن، زمان و هویت خود. این اثر برای هرکسی که به دنبال پذیرش خود و آشتی با بدنش است، می‌تواند منبعی ارزشمند و الهام‌بخش باشد.

خواندن کتاب من با بدنم مهربان نبودم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران داستان و رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب من با بدنم مهربان نبودم

«یک نوع کمال‌طلبی مزخرف نهادینه شده در من هیچگاه نگذاشت آنچه را که باید، بگویم یا بنویسم همه چیز در ذهنم ماند و رسوب کرد ترکیب از این زنگ‌زدگی و بخارات ناشی از اضمحلال سلول‌های بی‌رنگ ، مغزم کدورتی به وجود آورد که موجب شد همه چیز را در سایه‌روشنی از واقعیت ببینم. شیشهٔ بخار گرفته‌ای بين من و بدنم ایجاد شد تا چهل سال بگذرد و در یک «ناگهان» من بدانم با بدنم دیر زمانی‌ست که نامهربانم. از آغاز چند روز بعدازاین در یک روز کاملاً معمولی وقتی هیچ متوجه نیستید، ابروهایتان دیگر در یک خط صاف ننشته‌اند موهایتان جوگندمی شده، نسبت به هرج‌ومرج خیابان آرام‌تر شده‌اید، بیشتر اخبار می‌بینید و گپ می‌زنید آدم‌بزرگ شده‌اید»