دانلود و خرید کتاب بزم شاهانه فواد پورآرین
تصویر جلد کتاب بزم شاهانه

کتاب بزم شاهانه

معرفی کتاب بزم شاهانه

کتاب بزم شاهانه نوشتهٔ فواد پورآرین و هادی دل آشوب است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب جشن‌های ۲۵۰۰سالهٔ شاهنشاهی است.

درباره کتاب بزم شاهانه

کتاب بزم شاهانه به انگیزه‌ها و پیامدهای جشن‌های ۲۵۰۰سالهٔ شاهنشاهی پرداخته است. سرفصل ها و مباحثی که در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفته عبارت است از عمل و انگیزه‌های برگزاری جشن‌های ۲۵۰۰ساله، چگونگی برگزاری این جشن‌ها و همچنین نتایج و پیامدهای جشن‌های یادشده در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی. این جشن‌ها چه بودند؟ این جشن‌ها به‌مناسبت ۲۵۰۰ سال تاریخ مدون شاهنشاهی ایران و در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ اکتبر ۱۹۷۱ میلادی (برابر با سه‌شنبه، ۲۰ مهر تا شنبه، ۲۴ مهر ۱۳۵۰) در تخت‌جمشید (استان فارس در ایران) برگزار شد. در این جشن‌ها سران حکومتی و پادشاهان ۶۹ کشور جهان شرکت کرده‌اند. این جشن در سال ۱۹۸۰ میلادی به‌عنوان مجلل‌ترین و یکی از پرهزینه‌ترین جشن‌های مهمانی در طول تاریخ بشر، جزو رکوردهای گینس ثبت شد.

خواندن کتاب بزم شاهانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب جشن‌های ۲۵۰۰سالهٔ شاهنشاهی پیشنهاد می‌کنیم.

تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد هشتم)
غلامرضا بهداروند یانی
زمزمه کن اگر کلمات را نمی دانی