معرفی و دانلود کتاب معراجی ام pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب معراجی ام

کتاب الکترونیکی معراجی ام نوشتۀ محمدامین چینی‌ساز توسط نشر جمال منتشر شده است. این کتاب مروری بر خاطرات مبلغان طرح معراج در اهواز است که در پاسخ به پرسش‌های اعتقادی نوجوانان و جوانان فعالیت می‌کنند.

درباره کتاب معراجی ام

این اثر مجموعه‌ای از خاطرات مبلغان دینی در طرح معراج است. طرح معراج یک برنامۀ فرهنگی و تربیتی است که برای پاسخ به پرسش‌های اعتقادی و اخلاقی نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود. کتاب با زبانی روان و روایت‌هایی کوتاه، چالش‌ها و تجربیات مبلغان در این طرح را به تصویر می‌کشد و به موضوعاتی همچون تقویت ایمان و ترویج ارزش‌های اخلاقی می‌پردازد.

کتاب معراجی ام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مربیان، مبلغان دینی و علاقه‌مندان به فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی توصیه می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معراجی ام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعراجی ام
عنوان دیگرمروری بر خاطرات مبلغان طرح معراج اهواز
موضوعکلام و عقاید، خاطرات
نویسندهمحمدامین چینی ساز
انتشاراتنشر جمال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۰/۰۳
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۱۱/۳۰

قطعا خوندن این کتاب رو برای کسانی که دغدغه فرهنگی و ارتباط با سن نوجوان دارن، توصیه میکنم

۱۴۰۴/۰۶/۰۹

سلام کتاب بسیار زیبا و مناسب همه ی قشر ها بود