کتاب دختر پنهانی
معرفی کتاب دختر پنهانی
کتاب دختر پنهانی نوشتهٔ شیلپی سومایا گودا و ترجمهٔ الناز ایمانی است. انتشارات امیرکبیر این رمان معاصر آمریکایی را منتشر کرده است. این رمان دربارهٔ مادران و دختران است.
درباره کتاب دختر پنهانی
کتاب دختر پنهانی (Secret Daughter) برابر با یک رمان معاصر و آمریکایی است که جوایز گوناگونی را دریافت کرده است. داستان چیست؟ «کاویتا» مادری است که بهخاطر وحشت از زندهبهگورکردن دخترش و نجات جانش، او را به یتیمخانهای در بمبئی میسپارد. دست سرنوشت دختر را رهسپار سانفرانسیسکو میکند. او در خانوادهای با پدری هندی و مادری آمریکایی که هر دو پزشک هستند، بزرگ میشود. چند سال بعد، «یوشا» بهعنوان خبرنگاری جوان به هند بازمیگردد تا گذشتهٔ گمشدهاش را پیدا کند؛ همچنین مادر گمشدهاش و هندوستان را. داستان حول محور دو زن از دو خانوادهٔ مجزا میگردد که بهطور غیرمنتظرهای توسط یک دختر کوچک به نام یوشا به هم ارتباط پیدا میکنند. مادر بیولوژیکی یوشا، کاویتا بهدلیل ننگ دخترداشتن در هند، دخترش را از دست میدهد. این رمان به ما نشان میدهد اندوه چگونه میتواند مانند غدهای نامرئی درونمان رشد کند و وجودمان را متلاشی سازد. این رمان دربارهٔ مادران و دختران است.
خواندن کتاب دختر پنهانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر آمریکا و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.