دانلود و خرید کتاب درمان تنبلی استفان مارین ترجمه امیررضا اکبری
تصویر جلد کتاب درمان تنبلی

کتاب درمان تنبلی

معرفی کتاب درمان تنبلی

کتاب درمان تنبلی نوشتهٔ استفان مارین و ترجمهٔ امیررضا اکبری است. انتشارات آقایی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب درمان تنبلی

کتاب درمان تنبلی حاوی راهکارهایی درحوزهٔ گسترش نظم فردی و ساخت عادات بلندمدت برای رسیدن به اهداف است.

خواندن کتاب درمان تنبلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب درمان تنبلی

«اگر به دنبال نصیحتی از ده فرد موفق باشید، مطمئنم که هشت نفر از این افراد انضباط شخصی را به شما توصیه می‌کنند.

تعجبی ندارد، چرا که انضباط شخصی نقشی اساسی در موفقیت دارد.

عادت، انضباط و شخصیت: کلیدی برای دروازه‌های موفقیت عادت‌ها، آینه تمام‌نمای شخصیت و هویت ما هستند.

آنها در طول زمان شکل می‌گیرند و انضباط شخصی نقش کلیدی در حفظ و تقویت آنها ایفا می‌کند.

تنبلی و اهمال‌کاری، عادتی ریشه‌دار است. در مقابل، توانایی بیدار شدن سر ساعت پنج صبح، عادتی است که بسیاری از افراد موفق آن را دنبال می‌کنند.

این عادت به طور ذاتی به دست نمی‌آید؛ آنها بارها و بارها تلاش کرده‌اند تا این عادت را در خود نهادینه کنند و در برابر وسوسه خاموش کردن زنگ ساعت مقاومت کنند. با گذشت زمان، ساعت درونی بدن این افراد با این روال هماهنگ می‌شود و به طور طبیعی در ساعت پنج صبح از خواب بیدار می‌شوند.

انضباط شخصی، به شما قدرت می‌بخشد تا در برابر وسوسه‌ها و حواس‌پرتی‌ها ایستادگی کنید.این عنصر اساسی، شما را قادر می‌سازد تا کارهای مورد علاقه خود را به سرانجام برسانید و به عنوان فردی پیروز در زندگی شناخته شوید.

انضباط شخصی، شخصیت شما را به فردی سخت‌کوش و تسلیم‌ناپذیر تبدیل می‌کند. با توجه به اینکه انعطاف‌پذیری یکی از ویژگی‌های کلیدی انضباط شخصی است، هیچ چیز نمی‌تواند شما را متوقف کند. شما به شخصیتی قوی و محکم تبدیل می‌شوید که هیچ مانعی نمی‌تواند جلوی پیشرفت شما را بگیرد.

بسیاری از افراد برای رهایی از استرس، به فعالیت‌های فیزیکی و ورزشی روی می‌آورند. داشتن یک سبک زندگی فعال، مزایای فوق‌العاده‌ای برای سلامتی ما به ارمغان می‌آورد. اما بسیاری دیگر ترجیح می‌دهند به جای دویدن، روی مبل بنشینند و به تماشای سریال بپردازند. و دائماً به خود می‌گویند که "از هفته آینده شروع به دویدن می‌کنم"، که در واقع هیچ‌گاه این اتفاق نمی‌افتد.

ورزش برای سلامتی ما ضروری است، چرا که از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.اما این عادت به طور ذاتی به دست نمی‌آید.با اتکا به انضباط شخصی، می‌توانید حق عضویت باشگاه را پرداخت کنید و خود را متعهد به حضور منظم و مرتب در جلسات ورزشی کنید.حتی اگر امکان پرداخت هزینه باشگاه را ندارید، می‌توانید به پیاده‌روی بروید، صبح زود برای دویدن از خانه بیرون بزنید یا هر نوع فعالیت ورزشی دیگری که نیاز به نظم و انضباط دارد را انجام دهید.»

۱۴۰۳/۰۹/۲۲

یه سوال کسی که تنبله میاد ۱۰۵ صفحه کتاب بخونه؟!