کتاب آخرین ملاقات
معرفی کتاب آخرین ملاقات
کتاب «آخرین ملاقات» نوشتۀ پیمان خزاعلی است و نشر زرنوشت آن را منتشر کرده است. این کتاب زندگی شهید مهران جوکار را روایت میکند.
درباره کتاب آخرین ملاقات
کتاب آخرین ملاقات زندگی شهید مهران جوکار را با روایتی جذاب و عمیق به تصویر میکشد. این کتاب داستانی تأثیرگذار دربارۀ یک جوان آبادانی است که دوران کودکیاش را در زمان حکومت شاه گذراند، در انقلاب نقشآفرینی کرد و در دوران دفاع مقدس به یکی از قهرمانان تبدیل شد. زندگی مهران جوکار سرشار از لحظات و خاطراتی است که حتی خانوادهاش هم از برخی از آنها بیخبر بودند؛ لحظاتی که در شرایط سخت و طاقتفرسای جنگ شکل گرفتند و از او شخصیتی بینظیر ساختند.
کتاب آخرین ملاقات با جزئیات و صمیمیتی کمنظیر، مخاطب را به سفری پرشور میبرد و فضایی فراهم میکند که خواننده بتواند از نزدیک با زندگی مهران و دوران دفاع مقدس آشنا شود. این کتاب نهتنها قصهای از یک زندگی جوانمردانه در میان آتش و باروت جنگ است، بلکه فرصتی فراهم میآورد تا خواننده بتواند با یکی از بهترین و نابترین داستانهای دفاع مقدس و تاریخ آبادان آشنا شود و به یاد بیاورد که فداکاری و ایثار، در سختترین شرایط، چگونه به اوج میرسد. آخرین ملاقات تنها یک روایت از جنگ نیست؛ بلکه تجربهای نزدیک از حضور در کنار مهران و همرکاب شدن با او در مسیری پر از چالش و شجاعت است.
خواندن کتاب آخرین ملاقات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای خاطرات و همچنین علاقهمندان به زندگینامۀ شهدا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آخرین ملاقات
«برادر عزیز، من همدست، نه همکار دارم. آقای جوکار که نشستی روبهروی من و توی چشمام نگاه میکنی و انگ جاسوسی به من میزنی، لطفاً به حرفهای من خوب گوش بده. همیشه با چند تا از بچهها هر شب برای آموزش کار شناسایی کنار اروندرود میرویم و از موقعیت پدافندی بچهها و تحرکات دشمن در مناطق مختلف یادداشتبرداری میکنیم تا به مسئولان بالادست خودمان گزارش بدیم. همۀ اینها را چند بار در اظهارنامهام نوشتم.
لازم باشه هزار بار دیگه هم مینویسی. همۀ اینهایی را که گفتی دوباره بنویس.
آقا مهران! خواهش میکنم!»
فوق العاده بود.واقعا دلم نمیخواست لحظاتی که مهران باهویدا دیدار میکند زود تمام شود.لحظات عاشقانه این کتاب حس و حالش طور دیگری بود.خیلی این داستان را دوست داشتم.
لحظات شیرین و هیجان انگیز را به همراه شهید جوکار در این کتاب تجربه خواهید کرد. قدم به قدم همراه شهیدی زیرک و باهوش
شخصیت داستان،شهید مهران جوکار ذهن مرا درگیر کرد،تیزهوشی و زرنگی این شهید را دوست داشتم آنچنان که پیامبر اکرم فرمودند مومن باید زیرک و باهوش محتاط باشد. و هنوز ذهن من درگیر است او چگونه منافقان را شناسایی می کرد؟
چه باحال بود هم اونجا که با هویدا مباحثه داشت و هم اینکه یجور نخبه شناسی ست.
تا حالا راجب کتاب شهدا زیاد خونده بودم ولی برای اولین با از همون مقدمه مجذوب داستان شدم.طوری که اصلاً دلم نمیخواست داستان تمام شود.واقعا داستان قشنگی داشت.لحظه به لحظه هیجان و احساس خوب را با این کتاب حس کردم.عالی