معرفی و دانلود کتاب کارآموزی فلاتر pdf + خلاصه رایگان

کتاب کارآموزی فلاتر

۳.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کارآموزی فلاتر

کتاب کارآموزی فلاتر نوشتهٔ مایکل کاتز و کوین دیوید مور و وینسنت انگو و ترجمهٔ محمد آقابرارنژاد شورکی است. انتشارات فناوری نوین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کارآموزی فلاتر

در کتاب کارآموزی فلاتر نحوهٔ ساخت اپلیکیشن‌های کامل فلاتر را یاد خواهید گرفت و طیف گسترده‌ای از ویجت‌های فلاتر تجربه کسب می‌کنید و چگونگی استقرار اپلیکیشن‌های خود در فروشگاه‌های اپلیکیشن‌های موبایل را خواهید آموخت.

• در بخش اول کتاب (اولین اپلیکیشن فلاتر خود را بسازید)، نحوه راه‌اندازی محیط توسعه فلاتر را یاد خواهید گرفت.
  • بخش دوم و سوم (همه‌چیز یک ویجت است و ناوبری بین صفحات) روی توسعهٔ رابط کاربری با ویجت‌های فلاتر تمرکز دارند.
  • بخش چهارم (شبکه‌سازی، تداوم و وضعیت) به ساخت یک اپلیکیشن جدید اختصاص دارد.
  • بخش پنجم (استقرار) به شما نشان می‌دهد که چگونه دارایی‌های خاص پلت‌فرم (assets) را در اپلیکیشن خود ادغام کنید.
  • بخش ششم (کار با Firebase Cloud Firestore) روی نحوهٔ تعامل با Firebase Cloud Firestore تمرکز دارد.

خواندن کتاب کارآموزی فلاتر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم رایانه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کارآموزی فلاتر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکارآموزی فلاتر
فرمت کتابPDF

Mhr
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۷/۰۳

گمونم ۵۰ صفحه از کتاب رو خوندم عکس ها استفاده شده در کتاب خیلی مات و ناخوانا بودند فونت کتاب هم ریزه کد ها خوب بود یکم ارتباط گرفتن با کتاب سخت بود ولی ب هرحال خوب پیش رفت در...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۶/۱۲