دانلود و خرید کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم جان مکسول ترجمه هومان آوین

کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم

نویسنده:جان مکسول
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم

کتاب «چگونه نگرش خود را بهتر کنیم» نوشتۀ جان مکسول و ترجمۀ هومان آوین است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم

تابه‌حال شنیده‌اید کسی بگوید «همه چیز در زندگی فقط به نگرش ما بستگی دارد.» این جمله شبیه گفته‌های برخی سخنرانان انگیزشی است. طبق گفتهٔ آن‌ها، تمام چیزی که برای موفقیت به آن نیاز داریم، یک نگرش عالی است. متأسفانه، چنین چیزی واقعیت ندارد. این جمله کاملاً پوچ و بی‌اساس است. در حقیقت اگر بر این باور باشیم همه چیز به نگرش ما بستگی دارد، نه‌تنها کمکی به خود نکرده‌ایم؛ بلکه آسیب هم رسانده‌ایم. اگر همه چیز در زندگی نگرش بود که تنها فرق یک سخنران حرفه‌ای و یک غیر سخنران، بسنده کردن به باور خشک‌وخالی «من می‌توانم» بود. سؤال اینجاست: آیا نگرش خوب می‌تواند در ما تفاوت ایجاد کند؟

کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم با نگاهی واقع‌بینانه به تأثیر نگرش در موفقیت و مواجهه با چالش‌های زندگی، نگرش را نه به‌عنوان راه‌حل تمام مشکلات، بلکه به‌عنوان ابزاری قدرتمند معرفی می‌کند که می‌تواند مسیر زندگی را تغییر دهد. برخلاف نگاه ساده‌انگارانه‌ای که نگرش مثبت را تنها عامل موفقیت می‌داند، جان مکسول تأکید دارد که نگرش به‌تنهایی کافی نیست؛ بلکه استفاده از نگرش درست به همراه ابزارها و اقدامات دیگر است که می‌تواند در زندگی تحول ایجاد کند.

کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم به بررسی ۵ مانع اصلی در مسیر بهبود نگرش می‌پردازد: دلسردی، تغییر، مشکلات، ترس و شکست. جان مکسول برای هر یک از این موانع، روش‌ها و رویکردهایی برای غلبه و پیشرفت ارائه می‌دهد. او ابتدا به منشأ شکل‌گیری نگرش‌های مختلف اشاره می‌کند و این‌که چگونه خانواده، جامعه و تجربیات زندگی در نگرش ما نقش دارند. سپس در مورد محدودیت‌های نگرش توضیح می‌دهد و بیان می‌کند که چگونه نباید از آن انتظار معجزه داشت، بلکه باید با نگرش واقع‌بینانه به توانایی‌ها و منابع خود به اهدافمان نزدیک شویم.

کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم به شما کمک می‌کند تا نگرش خود را به بزرگ‌ترین سرمایه‌تان تبدیل کنید. تمرکز بر دیدگاه مثبت و بهره‌گیری از آن نه‌تنها به تغییر زندگی شخصی کمک می‌کند بلکه می‌تواند در زندگی دیگران نیز تأثیرگذار باشد. با مثال‌ها و روش‌های کاربردی، نویسنده توضیح می‌دهد که چگونه می‌توان با داشتن یک نگرش سالم و سازنده، از پس مشکلات و چالش‌ها برآمد و حتی به منبعی از الهام و انرژی برای دیگران تبدیل شد.

خواندن کتاب چگونه نگرش خود را بهتر کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری، موفقیت و توسعۀ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است