دانلود و خرید کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار مسعود رضایی
تصویر جلد کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار

کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار

معرفی کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار

کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار نوشتهٔ مسعود رضایی و معصومه نیشابوری و محمدرضا رجبی و فاطمه مقنی پور و زهرا سراستاد و خداداد کشمیری است. نشر ماهتاب این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار

کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار یک منبع جامع و معتبر است که اصول و مفاهیم اساسی این حرفه را در قالبی منسجم و کاربردی ارائه می‌دهد. در این اثر، پرستاران و دانشجویان پرستاری با مباحث بنیادینی نظیر ارزیابی و مدیریت مراقبت از بیماران، تکنیک‌های ارتباطی مؤثر و اصول اخلاقی پرستاری آشنا خواهند شد. توجه به نیازهای جسمی، روحی و اجتماعی بیماران از یک سو و اهمیت تأمین ایمنی و کیفیت مراقبت از سوی دیگر، ما را به سوی یک رویکرد جامع در پرستاری هدایت می‌کند. این کتاب با تأکید بر مطالعه موردی و مباحث عملی، به خوانندگان این امکان را می‌دهد که توانایی‌های لازم برای ارائهٔ بهترین خدمات مراقبتی را پرورش دهند و در عرصهٔ عمل در کنار پزشکان و سایر حرفه‌های بهداشتی در جهت ارتقاء سلامت بیماران گام بردارند.

خواندن کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران پرستاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مفاهیم پرستاری و اصول مراقبت از بیمار

«درد عصبی ناشی از آسیب به سیستم عصبی حسی جسمی است و با تغییراتی در کانال‌های یونی، عدم تعادل در پردازش محرک‌ها و فعالیت غیرطبیعی سلول‌های گلیال ارتباط دارد. مطالعات اخیر نشان می‌دهند که اختلال در اتوفاژی (تخریب سلولی مواد غیر ضروری) نیز با درد نوروپاتیک مرتبط است. این دو نوع درد نیز ممکن است باهم توسط فرد تجربه شوند.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است