معرفی و دانلود کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد

کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد

۵.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد

کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد نوشتهٔ هانا بلومنرایک و جو کاراماگنا و ترجمهٔ علی فرد است. انتشارات همراهان جوان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد

مجموعه کتاب‌های کمیک شش ابرقهمان، نام مجموعه‌ای از کتاب‌های کمیک است که دنبالهٔ انیمیشن سینمایی ‌Big Hero 6 و انیمیشن سریالی Big Hero 6: The series می‌باشد. در این مجموعه که همچون قسمت‌های جدید سریال است، بی‌مکس، هیرو، فِرِد، گوگو، واسابی، هانی و خاله کَس حضورت دارند و در کنار هم داستان‌های شاد، بامزه و ابرقهرمانانه‌ای را رقم می‌زنند. در این کمیک شما دو داستان به نام‌های «کمیک ماجراجویی‌های فِرِد» و «هات‌داگ نودلی مینی ماکسیموم» را خواهید خواند.

خلاصه داستان اول: پس از یک نبرد سهمگین مقابل ربات‌ها، اعضای گروه شش ابرقهرمان حسابی خسته می‌شوند و تصمیم می‌گیرند تا چند ساعتی را استراحت کنند. اما فِرِد که همچنان انرژی دارد، پس از نبرد به خانه رفته و تصمیم می‌گیرد که ادامهٔ ماجراجویی‌هایش در مقابل ربات‌ها را به شکل یک داستان دربیاورد و در نتیجه تصمیم می‌گیرد تا کمیکی بسازد…

خواندن کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران کمیک پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شش ابرقهرمان، در ماجراجویی های فرد
عنوان انگلیسی:Big Hero ۶ e-Comics #۱