معرفی و دانلود کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه 2022 (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه 2022 (جلد دوم)

کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه 2022 (جلد دوم)

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه 2022 (جلد دوم)

کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه ۲۰۲۲ (جلد دوم) نوشتهٔ روبرتا ال.‬ هاینز و استفانی بریکنر جونز با ترجمهٔ آذر جمالیان و علی بهزادفر و اردشیر تاج بخش و معین دانشمند و علیرضا شاکری و سوده طبشی و نوید شفیق و سوگل عسگری و مائده کریمیان و فرشته کیمیا و فیروزه مددی و مینا ویشته و نوا صفائی و به کوشش علیرضا سلیمی در انتشارات گزینه پارسیان طب چاپ شده است.

درباره کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه ۲۰۲۲ (جلد دوم)

گزینه پارسیان طب با سابقهٔ ۱۰ سالهٔ خود در زمینهٔ ارائهٔ منابع مطالعاتی ویژهٔ آمادگی آزمون‌های ارتقا و بورد تخصصی رشته‌های مختلف پزشکی، قدمی تأثیرگذار در حوزهٔ پزشکی کشور برداشته است و اکنون در ۱۴ رشتهٔ تخصصی پزشکی، مشغول چاپ و نشر کتاب است.

خواندن کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه ۲۰۲۲ (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه 2022 (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابترجمه کامل بیهوشی و بیماری های همراه ۲۰۲۲ (جلد دوم)
عنوان در زبان مبدأStoelting›s anesthesia and co-existing disease
موضوعپزشکی عمومی
نویسندهروبرتا ال.‬ هاینز، استفانی بریکنر جونز
مترجممحسن آرین نیک، آذر جمالیان، علی بهزادفر، اردشیر تاج بخش، معین دانشمند، علیرضا شاکری، سوده طبشی، نوید شفیق، سوگل عسگری، مائده کریمیان، فرشته کیمیا، فیروزه مددی، مینا ویشته، نوا صفائی
گردآورندهعلیرضا سلیمی
انتشاراتگزینه پارسیان طب
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۱۲/۲۹
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
عملیات مخفیتصویر جلد کتاب عملیات مخفی
مارجری واینمن شارمت
کودک من (جلد پنجم، آموزش مهارت ارتباط موثر در کودکان)تصویر جلد کتاب کودک من (جلد پنجم، آموزش مهارت ارتباط موثر در کودکان)
منیر کلانتر قریشی
اقتصاد رفتاری و رهبری امور مالیتصویر جلد کتاب اقتصاد رفتاری و رهبری امور مالی
جولیا پوآشاندر
زیر یک پیچک سبزتصویر جلد کتاب زیر یک پیچک سبز
نرگس قنبری
بیولوژی کمپبل؛ جلد چهارم (فصل ۲۶، تبارزایی و درخت حیات)تصویر جلد کتاب بیولوژی کمپبل؛ جلد چهارم (فصل ۲۶، تبارزایی و درخت حیات)
نیل کمبل
یک دونه پر هم تکون ندهتصویر جلد کتاب صوتی یک دونه پر هم تکون نده
اریکا سیلورمن
درمان چاقی و لاغری با روش های تغذیه ای مناسبتصویر جلد کتاب درمان چاقی و لاغری با روش های تغذیه ای مناسب
محبوبه فهیمی
آهنگ‌های ساده برای نوآموزان پیانو، جلد اول؛ زنبورک طلاییتصویر جلد کتاب آهنگ‌های ساده برای نوآموزان پیانو، جلد اول؛ زنبورک طلایی
سوسن کوشادپور
حل معضلات نظام توسط رهبریتصویر جلد کتاب حل معضلات نظام توسط رهبری
شهربانو کاظمی
امام حسین (ع)َ؛ قصه‌های زندگیتصویر جلد کتاب امام حسین (ع)َ؛ قصه‌های زندگی
جواد نعیمی
ژنتیک معنوی شماتصویر جلد کتاب ژنتیک معنوی شما
رابرت هولدن
روزهای خوش (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی روزهای خوش (خلاصه کتاب)
گابريل برنستين
دم مزن تا بشنوی زان آفتاب: جشن‌نامه استاد دکتر محمد تقی راشد محصلتصویر جلد کتاب دم مزن تا بشنوی زان آفتاب: جشن‌نامه استاد دکتر محمد تقی راشد محصل
مهدی علایی
لالایی واسه نی نی (۲)تصویر جلد کتاب لالایی واسه نی نی (۲)
تکتم بیدل