دانلود و خرید کتاب خوشه چین (جلد اول) ابراهیم خمری
تصویر جلد کتاب خوشه چین (جلد اول)

کتاب خوشه چین (جلد اول)

ویراستار:محمدجواد خمری
انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب خوشه چین (جلد اول)

کتاب خوشه چین (جلد اول) نوشتهٔ ابراهیم خمری و فریبا فراهی است. نشر سنجاق این اثر معاصر و ایرانی را منتشر کرده است.

درباره کتاب خوشه چین (جلد اول)

کتاب خوشه چین (جلد اول) برابر است با مجموعه‌ای از دست‌نوشته‌ها و متن‌های منتخب که در طی سال‌ها و به‌مرور زمان و بر اساس سلیقهٔ شخصی جمع‌آوری و نوشته شده است. این اثر را «محمدجواد خمری» ویراستاری کرده است. نویسنده در ابتدای اثر توضیح داده است که در نوشته‌های ادبی، «خوشه‌چین» کسی است که از حاصل کار، دانش، هنر و یا خرمن کسی اندکی برگیرد و اندوخته کند. این گلچین سه فصل دارد و جزو یک مجموعه است. زیربنای فکری مجموعهٔ «خوشه‌چین» یک جمله است؛ این که یا متنی بنویسید که ارزش خواندن داشته باشد یا کاری کنید که ارزش نوشتن داشته باشد. کتاب حاضر دارای ۱۲۰ بخش در سه فصل است. در پایان هر بخش یک ذهن‌آویز آمده است که چکیده و هدف ثانویهٔ محتوا است. نویسندگان معتقد بوده‌اند که برای نسل جوان که دائم گرفتار نشخوار ذهنی در فضای مجازی هستند، نیاز به نوشتن منابع غنی نهفته در فرهنگ ما به زبانی تازه مطابق افکار و رفتار نسل جوان است. خوشه چین در کنار استفاده از منابع غنی، زبانی نو و جهانی دارد و محدود به مکان و زمان خاصی نیست.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب خوشه چین (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات ایران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خوشه چین (جلد اول)

«هدف از نوشتن این کتاب که بعضی از مطالب و محتوای آن ممکن است برای شما آشنا باشد یا با زبانی دیگر آن را مطالعه، یا از زبان کسی شنیده باشید، تشکیل یک جمعه‌بازار از کالاهای متنوع و حقیقی است که دسترسی آسان را به بسیاری از خریدهای روزانه، یکجا و با انتخاب آزاد شخص خریدار، فراهم می‌کند. هنر واقعی خوشه‌چین تلفیق اندیشه‌ها و ارائه آن به شیوهای جدید و جذاب برای نسل جوان است.»

۱۴۰۳/۰۸/۲۷

سلام ،نویسنده کتاب را بسیارسلیس وروان با ادبیات خاص نگاشته و تلفیق اندیشه های نوبرای نسل جوان و تلنگری برای بازگشتن به اصل خویش است.خوشه چینی نبوغ فکری یک فرهنگ و ایثارگری درمیان مردم سیستان است اما به لحاظ محتوایی

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۸/۱۹