کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم سجاد حاتمی زاده + دانلود نمونه رایگان

کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم

امتیاز
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم

کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم نوشتهٔ سجاد حاتمی زاده است. انتشارات مهراب این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب فمنیسم.

درباره کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم

سجاد حاتمی زاده در کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم بیان کرده است که تا قرن‌ها حقوق زنان در در جوامع نادیده گرفته می‌شد و این امر موجب بروز جنبش فمنیسم شد. به عقیدهٔ نویسنده اسلام ۱۴ قرن قبل زنانا را هم‌پا و هم‌ردیف مردان قرار داده و معیار برتری انسان‌ها را تقوا دانسته است. نویسنده بر این عقیده است که اسلام زنان را در چارچوب دین، آزاد و هم‌پای مردان در نطر گرفته و جز قوانین دین، محدودیتی برای آنان ثائل نشده است. نویسنده در فصل اول به فمنیسم و پیشینهٔ آن پرداخته و در فصل دوم از جایگاه اختصاصی زن نسبت به سرنوشت خود سخن گفته است.

خواندن کتاب بررسی جایگاه زن و متفکران فمنیسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعات جنسیت و علاقه‌مندان به حوزهٔ زنان در اسلام پیشنهاد می‌کنیم.

Fati2re
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

ببینید از اولش که این کتاب خواندم متوجه شدم یک مسلمان دارد نویسنده است و واقعا تا اینجا توصیه نمیکنم اگر کتاب خوب خوانده باشید یک نفر عقیده ی خودش را میگوید بدون هیچ اغراقی ولی وقتی این شخص دارد فمنیسم

- بیشتر