کتاب گربهی لوبیا پز
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸۲۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب گربهی لوبیا پز
داستان گربه لوبیاپز نوشته سانجا چیال یک داستان کودکانه از مجموعه مطالعه در وقت اضافه طاقچه است که درباره گربهای تنبل به اسم مارمالاد، داستانی تعریف میکند.
مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» با این هدف فراهم شده است تا کاربران طاقچه بتوانند در عرض چند دقیقه یک داستان کوتاه از نویسندگان ایران و جهان را بخوانند. امیدواریم این داستانهای کوتاه بتواند کمکی کوچک به پربارترکردن دقایق زندگی داشته باشد. دقایقی کوتاه که در میان روزمرگیها، دقایقی زیباتر و ارزشمندتر باشد و در میان لحظات خوبمان جای بگیرد.»
رایگان
به نظرم این دقیقا اتفاقی هست که به صورت روزمره در زندگی ما اتفاق میافته. نقش اول داستان خود ما هستیم و اون درخت هم افکار ما هستند که هر روز نیاز به مراقبت, توجه و نگهداری دارن, هر روز
با خوندن این کتاب هوس لوبیا پخته کردم ولی از شوخی گذشته داستان آموزنده ای داشت.(تنبل نباشیم و به دیگران محبت کنیم و ...)
سلام این کتاب خیلی خوب بود اگر کتاب خوب رایگان دیگه ای با همین ژانر یا ژانر طنز. میشناسین لطفا بگید ممنون میشم
به نظرم نویسنده در چند صفحه کل زندگی اکثر ما انسان ها را با صفات ناپسندمان به تصویر کشانده است که به نظرم بدترین صفت قدر ناشناسی و بی توجهی به افرادی هست که زندگی خود را ؤقف ما کرده
عالی
عالی
واقعا کتاب آموزنده ای. اینکه افرادی که زندگی روزمرگی دارن ولی وقتی با کسی درباره این نوع زندگانی صحبت می کنن فقط طرفدار خودشون هستن یا بهتر بگم حق به جانب بودن دارن ،را به خوبی این داستان بیان میکنه .
طرزنوشتن نویسنده توجه هم رو جلب کرد داستان خوبی داشت
عالیه
اولش بی مزه به نظرم اومد ولی هر چه جلو تر رفت روابط بین مارمالاد ودرختش روابط مابین زن وشوهر رو به خاطرم آورد که نیازمند یکسری مراقبتهای پیوسته ست...کتاب رو بخونید وازش لذت ببرید