معرفی و دانلود کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات مهرسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز

کتاب الکترونیکی ظرف شکلات اسرارآمیز نوشتهٔ کوبی یامادا و با تصویرگری آدلینا لیریوس، در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. این کتاب به بررسی موضوعاتی مثل قدردانی و حرص و طمع می‌پردازد. این کتاب با ترجمهٔ فرمهر منجزی در انتشارات مهرسا چاپ شده است. این کتاب برای کودکان ۴ تا ۷ سال مناسب است.

درباره کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز

کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز با داستانی ساده و تصاویر زیبا، کودکان را به سفری آموزشی دربارهٔ قدردانی و ارزش گذاری بر داشته‌ها می‌برد. در این داستان، دختر کوچکی یک ظرف شکلات جادویی پیدا می‌کند که هر روز یک شکلات خوشمزه به او می‌دهد. این شکلات‌ها نه تنها خوشمزه هستند بلکه او را به دنیایی دیگر می‌برند. با این حال، وقتی شکلات تمام می‌شود، او می‌خواهد بیشتر داشته باشد و ظرف باز نمی‌شود. این چرخه هر روز تکرار می‌شود تا اینکه دختر یاد می‌گیرد که باید از لحظه‌ها و داشته‌های خود قدردانی کند و به جای تمرکز بر آنچه ندارد، از آنچه دارد لذت ببرد.

این کتاب به شکلی جذاب و ساده مفاهیم عمیق زندگی را به کودکان منتقل می‌کند. پیام اصلی کتاب درباره اهمیت قدردانی و بهره‌برداری از لحظه‌ها است. همچنین، این داستان کودکان را تشویق می‌کند که هر روز را به عنوان یک هدیه منحصر به فرد بپذیرند و از چیزهای کوچک زندگی لذت ببرند. تصاویر زیبا و متحرک آدلینا لیریوس به داستان جان می‌بخشند و جذابیت کتاب را دو چندان می‌کنند.

کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

معلمان و مربیان می‌توانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم قدردانی و بهره‌برداری از لحظه‌ها استفاده کنند. همچنین، این کتاب برای کسانی که علاقه‌مند به کتاب‌های تصویری زیبا و داستان‌های معنادار هستند، مناسب خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ظرف شکلات اسرارآمیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ظرف شکلات اسرارآمیز
قیمت کتاب:۹۰۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی ظرف شکلات اسرارآمیز

نورا
۱۴۰۴/۱۱/۱۵

این کتاب به دو نکته زیبا اشاره می کند هر چیزی به اندازه اش لذت بخش است. از زندگی و مسیر آن لذت ببریم، مثل کوه نوردی که از مسیر لذت می برد و نه اینکه به فکر فتح قله باشد.

۱۴۰۴/۰۵/۱۲

یک داستان تفکر محور با ایده‌ای شکلاتی، مناسب با گروه سنی مخاطب💐💐