دانلود و خرید کتاب منشور انقلابی گری
تصویر جلد کتاب منشور انقلابی گری

کتاب منشور انقلابی گری

معرفی کتاب منشور انقلابی گری

کتاب منشور انقلابی گری به قلم احمد پناهیان، غلامرضا شاهلو و حمید عسگرلو را انتشارات زائر آستانه مقدسه منتشر کرده است. این کتاب به تشریح و تبیین عوامل ماندگاری انقلاب و شاخصه‌های انقلابی‌گری از منظر رهبر معظم انقلاب (مدظله) می‌پردازد.

درباره کتاب منشور انقلابی گری

شاخصه‌های انقلابی‌گری کدام است و مراتب و درجات آن چیست؟ وظیفهٔ مؤمنان انقلابی و تکلیف حضور در میدان‌های لازم فرهنگی و رسانه‌ای و جهانی کدام است؟ الگوهای تراز انقلابی چه کسانی بوده و هستند؟ چگونه عمل کردند و چگونه می‌توان و باید از آنان در تداوم انقلاب الگو گرفت؟ کوتاهی در این عرصه، خسارت‌های بزرگی بر جای می‌گذارد همچنان که به دلیل کم‌کاری در این زمینه، زبان‌ها و خسارت‌های فراوانی داشته‌ایم و باید جبران کنیم. یکی از ناب‌ترین و مطمئن‌ترین منابع برای این  شناخت معیار و میزان رفتارهای تراز انقلابی، سخنان و رهنمودها و تحلیل‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه‌الله تعالی) است که در همهٔ مراحل انقلاب حضور جدی داشته و سخن‌ها گفته و رهنمودها داده‌اند و در طول سالیان دراز این جریان زلال فکری و ارشادی ادامه داشته و امت ما را این چشمه‌سار، سیراب کرده است و به سنگربانی و دفاع از خط اصیل انقلاب و مکتب فکری و عملی امام خمینی رحمه‌الله‌علیه پرداخته‌اند. آنچه در این کتاب می‌خوانید بر اساس دیدگاه‌ها و بیانات حضرت آقا استخراج و تنظیم و تدوین شده است و گامی است نه البته نهایی و کامل در این عرصهٔ خطیر و ضروری که باید دیگران آن را کامل‌تر و پخته‌تر فراهم آورند و به جامعهٔ انقلابی و آیندگان تقدیم نمایند و مرجعی مفید و جامع برای همگان باشد و خلأهای موجود را پر کند.

خواندن کتاب منشور انقلابی گری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث مرتبط با تاریخ انقلاب اسلامی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است