کتاب ماهنامه اندیشه پویا ـ شماره ۹۰ ـ خردادماه ۱۴۰۳
معرفی ماهنامه اندیشه پویا ـ شماره ۹۰ ـ خردادماه ۱۴۰۳
در این شماره میخوانیم:
شوک بزرگ؛ سقوط بالگرد جان باختن رئیس جمهور و انتخابات زودرس
ای جوجه همسایه دیوار به دیوار؛ داستانهایی از بخش آگهیهای گمشده و پیداشده در پلتفرم دیوار
پایان یک رویا؛ مقالهای از مایکل ایگناتیف، تاریخچهای از امتیازهای نسل ما که ارثیه هشتاد و چهار تریلیون دلاری برای نسل بعد به جا میگذارد
از روشنفکر مرزی تا سیاستورزی بدون مرز؛ روزنهگشایی و شرکت در انتخابات، جدال موافقان و مخالفان میزگردی با حضور محمد فاضلی و عباس عبدی
غائله داوری و غائله هایدگر؛ مروری بر کتاب غائله هایدگر اثر ریچاردولین و بازخوانی زندگینامه خودنوشت رضا داوری اردکانی با عنوان من شکست خوردم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماهنامه اندیشه پویا ـ شماره ۹۰ ـ خردادماه ۱۴۰۳ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ماهنامه اندیشه پویا ـ شماره ۹۰ ـ خردادماه ۱۴۰۳ |
| موضوع | مجلات عمومی |
| انتشارات | ماهنامه اندیشه پویا |
| سال انتشار نسخه فیزیکی | ۱۴۰۳/۰۳/۱۱ |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۳۷.۷۴ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۰۰۰۰ تومان |

من نسخه فیزیکی این مجله رو خریدم، واقعا جذابه از موضوعاتی که بهش پرداخته میشه و افرادی مختلفی از هنرمند و فیلسوف و بازیگر و نویسنده و هرفردی علاقه به مطالب جدید و جذاب داشته باشه، مناسب و ارزشمنده.