کتاب ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۱ ـ اردیبهشت و خرداد ۹۶
معرفی ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۱ ـ اردیبهشت و خرداد ۹۶
در این شماره از ماهنامه دینی، فرهنگی و مجالس حسینی میخوانید:
ـ بازتاب پرونده شماره قبل در موضوع دهههای عزاداری
ـ سرمقاله محمدرضا زائری؛ تبلیغ دین در دنیای جدید و برای انسان امروز!
ـ گفتوگو با محمد معتمدی خواننده جوان و خوشصدایی که مناجاتخوانی و تعزیهخوانی را هم تجربه کرده است؛ مناجات، سکوت، کویر
ـ یادداشت دکتر عباس خامهیار؛ ویکتور و وداع آخر!!
ـ ده خردهروایت درباره استفاده منبریها و مداحها از شبکههای پیامرسان و اجتماعی جدید؛ لایو حاجمنصور و استوری آقامیری
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ یادداشت سیدهادی طباطبایی؛ اوج انور بر فراز منبر
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ گفتوگو با آیتالله علوی بروجردی و خاطرات و نکاتی از مرحوم آیتالله بروجردی درباره تبلیغ؛ چرخه تبلیغ معیوب شده است
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ مرور زیروبم تبلیغ طلاب در میزگردی با حضور سه طلبه جوان؛ نگو، نشان بده!
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ یادداشت مسعود دیانی؛ سیبهای نارس
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ یادداشت علیاشرف فتحی؛ دیروز و امروز تبلیغ
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ گفتوگو با حجتالاسلام زادهوش که تجربه مفصلی در آموزش تبلیغ دارد؛ تبلیغ رفتن باید اجباری شود
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ یادداشت سیدمحمدحسین محمدی؛ همه جای شمال دریا ندارد!
ـ پرونده تبلیغ طلاب؛ گفتوگو با حجتالاسلام صادقنیا که هم جامعهشناس است و هم تجربه تبلیغ دارد؛ مردم دیگر هر روحانیای را نمیخواهند
ـ حرفهای حجتالاسلام نقویان درباره منبرها و عزاداریها؛ مداحی معرکهگیری نیست
ـ گپ بهاری با استاد سیداحمد حسینی شاعر، مداح و مدرس دانشگاه؛ غذای مخصوص برای مستمع
ـ گفتوگو با آیتالله سیدجعفر شبیری زنجانی که امام جماعت مسجد باقرالعلوم است؛ امام جماعت خود را برتر از دیگران نداند
ـ پای درس شرح صحیفه سجادیه از زبان حجتالاسلام حاجعلیاکبری؛ چشمه جوشان صحیفه در سرچشمه
ـ حجتالاسلام احمد غلامعلی از فاصله ما با نهجالبلاغه میگوید؛ ایمان ما کاریکاتوری است
ـ کتاب حماسه حسینی بالاخره نقد شد؛ تحلیل تاریخ نه تاریخنگاری
ـ گفتوگو با حجتالاسلام عمرانی نویسنده کتاب سلوک ماتم و تبیین سیره اهلبیت در عزاداری؛ همانطوری که در شهر خودت عزاداری میکنی