کتاب هفتهنامه صدا ـ شماره ۹۹ـ ۳ مهر ۱۳۹۵
- ظریف وکری درنیویورک دیدار میکنند
- عبدالرضا داوری: احمدی نژاد کاندیدای انتخابات نمیشود
- قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه: تا آخر عمر سرباز خواهم بود
- بازگشت شجریان به ایران
- رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران: نسبت به آینده هیچ نگرانی ندارم
- ناطق نوری: گزینه ای جز روحانی نداریم
- آیا حزب کارگر به دوران اوج خود باز میگردد؟
- نطفهای که همزمان با انعقاد سقط شد
هفتهنامه صدا ـ شماره ۷۰۲ ـ ۲۴ آذر ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۷۰۱ ـ ۱۷ آذر ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۷۰۰ ـ ۱۰ آذر۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۹ ـ ۳ آذر۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۸ ـ ۲۶ آبان ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۷ ـ ۱۲ آبان ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۶ ـ ۵ آبان ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۵ ـ ۲۸ مهر ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۴ ـ ۲۱ مهر ۹۷هفتهنامه صدا ـ شماره ۶۹۳ ـ ۱۴ مهر ۹۷
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
هوالمحبوب سلام قاسم جان جان برادر نوشتن برایت سخت نیست، چون فقط باز کردن صندوقچه خاک گرفتهای است که در دل، نامههای یک یک مان را سالها به ودیعت نگاه داشته برای یوم العهد. بالاخره طاقت نیاوردی و سبقت گرفتی و رفتی؛ پر کشیدنت
همیشه این عکس رو که میدیدم احساس غرور و افتخار میکردم ولی الان فقط غم مونده و هزار بار افسوس
✅ جناب سردار قاآنی! از شهید قاسم سلیمانی بیاموزید ✍ محمدرضا جلائیپور ♦️جناب سردار سرتیپ اسماعیل قاآنی! جانشینی شهید سپهبد قاسم سلیمانی آسان نیست. میدانید چرا در شهادت او، از محمد خاتمی تا احمد خاتمی، از امثال ما که بازداشتیِ ناعادلانهٔ اطلاعات
فقط به خاطر فرمانده
واقعا باعث افتخارن امثال حاج قاسم ها. وهمینطور شهدای مدافع حرم که باخود شیطان میجنگند کاش ما هم میتونستیم کنارشون باشیم 👊
معرکه به عشق حاج قاسم سلیمانی پنج ستاره کامل... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
عالی
سلام عکسها و نوشته ها به نظر کیفیت خوبی ندارند