معرفی و دانلود کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
متوسطه دوم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی

کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی نوشتهٔ محسن یداله نبی است. انتشارات نوروزی این کتاب را منتشر کرده است.‏

درباره کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی

کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی دربارهٔ فیزیک است و شامل درسنامه و تمرین و نکات کنکور و دفتر برنامه‌ریزی است.

دربارهٔ انتشارات نوروزی

انتشارات نوروزی از سال ۱۳۷۹ قدم به عرصهٔ نشر گذاشت و اکنون با بهره‌گیری از بهترین دستگاه‌ها و تکنولوژی چاپ و پرسنلی مجرب و کارآزموده، آمادهٔ چاپ و نشر آثار نویسندگان سراسر ایران است. این انتشارات در سال ۱۳۹۹ نیز مانند سال‌های پیش، افتخار داشت به‌عنوان ناشر برگزیدهٔ سال انتخاب شود. انتشارات نوروزی در شهر گرگان در استان گلستان قرار دارد.‏

خواندن کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران آموزشی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فیزیک ۱ دهم تجربی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفیزیک ۱ دهم تجربی
عنوان دیگردرسنامه + تمرین + نکات کنکور + دفتر برنامه ریزی
موضوعمتوسطه دوم
نویسندهمحسن یداله نبی
انتشاراتانتشارات نوروزی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۶/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۳ (پایه دوازدهم)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۳ (پایه دوازدهم)
کمیل نصری
پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۲ رشته تجربی (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۲ رشته تجربی (پایه یازدهم)
رسول محسنی منش
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ فیزیک ۳ پیشرفته پایه دوازدهم (رشته ریاضی)تصویر جلد کتاب مجموعه کتاب‌های نردبام؛ فیزیک ۳ پیشرفته پایه دوازدهم (رشته ریاضی)
احمد مصلایی
آموزش شگفت انگیز ریاضی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز ریاضی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال امتحانی، تست)
محمدمصطفی ابراهیمی
زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
عباس راستی بروجنی
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
مهدی براتی
ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز
پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۳ (پایه دوازدهم)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی ۳ (پایه دوازدهم)
نیما سپهری
مجموعه کتاب های موضوعی؛ شیمی آلی متوسطه دومتصویر جلد کتاب مجموعه کتاب های موضوعی؛ شیمی آلی متوسطه دوم
فرشاد هادیان فرد
ماجراهای من و درسام، عربی زبان قرآن ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، عربی زبان قرآن ۲ (پایه یازدهم)
سید محمدعلی جنانی
پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی جامع (جلد اول، درسنامه و سوال)
نیما سپهری
مجموعه کتابای نردبام؛ هندسه ۲ پیشرفته پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ هندسه ۲ پیشرفته پایه یازدهم
محمدطاهر شعاعی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)
حسن بلند
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)
هاله تیمورزاده
از سری کتاب های موضوعی، مسائل شیمی (دهم، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب از سری کتاب های موضوعی، مسائل شیمی (دهم، یازدهم، دوازدهم)
فرشاد هادیان فرد
ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)
محمد کشوری
انگلیسی ۳ شب امتحان (دوازدهم)تصویر جلد کتاب انگلیسی ۳ شب امتحان (دوازدهم)
حمید خزایی
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۲ پیشرفته رشته ریاضی پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۲ پیشرفته رشته ریاضی پایه یازدهم
احمد مصلایی
آموزش شگفت انگیز فارسی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال تشریحی، تست)تصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز فارسی ۲ یازدهم (درسنامه، سوال تشریحی، تست)
شاهین شیرزادی