کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی زهره ابونوری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی

کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی

کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی نوشتهٔ زهره ابونوری و منصوره قشعری است. انتشارات نوروزی این کتاب را منتشر کرده است.‏

درباره کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی

کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی دربارهٔ راهنمای آموزشی حسابداری است. این کتاب شامل مباحثی نظیری «کلیات مفاهیم حسابداری بهای تمام شده»، «استفاده‌کنندگان اطلاعات حسابداری»، «مقایسهٔ ترازنامه مؤسسات تولیدی و بازرگانی»، «مقایسهٔ صورت سود و زیان مؤسسات تولیدی و بازرگانی»، «گزارش بهای تمام‌شده کالای ساخته شده»، «حسابداری هزینه‌های مواد، دستمزد و سربار»‌، «محاسبه و تسهیم هزینه‌های حقوق و دستمزد»، «حسابداری هزینه‌های سربار ساخت»، «مراحل تسهیم هزینه‌های سربار»، «مبانی مورد استفاده برای تعیین نرخ جذب سربار»، «نحوة بستن اضافه یا کسر جذب سربار»، «ثبت حساب‌های صنعتی در دفاتر»، «سیستم‌های هزینه‌یابی سفارش کار و مرحله‌ای» است.

دربارهٔ انتشارات نوروزی

انتشارات نوروزی از سال ۱۳۷۹ قدم به عرصهٔ نشر گذاشت و اکنون با بهره‌گیری از بهترین دستگاه‌ها و تکنولوژی چاپ و پرسنلی مجرب و کارآزموده، آمادهٔ چاپ و نشر آثار نویسندگان سراسر ایران است. این انتشارات در سال ۱۳۹۹ نیز مانند سال‌های پیش، افتخار داشت به‌عنوان ناشر برگزیدهٔ سال انتخاب شود. انتشارات نوروزی در شهر گرگان در استان گلستان قرار دارد.‏

خواندن کتاب مفاهیم پایه در حسابداری صنعتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حسابداری و آمار پیشنهاد می‌کنیم.

پر پرواز
مهدیه رحیمی زاده
رنگین‌کمان رویاها
پیتر کووی
اقتصاد ایران در زنجیره ارزش جهانی
اسفندیار جهانگرد
طلا و گرگ ناقلا
مریم رسولی
کتابماه صوتی روان شناسی و بازاریابی ( شماره اول)
علی شمیسا
فرهنگ لغت بختیاری، اصطلاحات و ضرب المثل ها
لیلا جهان بخشی
سفری از خودتخریبی به شکوفایی
مرجان استاد‌زاده
کاربرد سنجش از دور در علوم محیطی (اصول و تکنیک ها)
رحمان زندی
انتقال یادگیری در سازمان ها
کت اشنایدر
تا شباهتت را به مقتول کم کنی
هوتن شاطری‌پور
جلد ۴: اطفال ـ فصل ۵۶: تغذیه در شیرخواران و کودکان سالم و بزرگسالان (سوالات و پاسخ)
ایمان وفایی
قله های وجدان
گروه مولفان
تعامل حوزه علمیه با رشته های علوم انسانی
عبدالمجید مبلغی
شب آمریکایی (روز به جای شب)
راجر کریتندن
من دیگه تنها نیستم (جلد سوم)
زهرا موسوی