معرفی و دانلود رایگان کتاب اصل برگ سفید

سیدمحمدباقر مسعودی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب اصل برگ سفید

اصل برگ سفید، نسخه ای پنهان شده از درمان درد های احساسی بود، که امروز با خواندن این کتاب دیگر پنهان نیست، و نسخه ای است درمانی که از طرف پروردگار درون قلب هر انسانی از ازلیت قرار داده شده است

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصل برگ سفید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباصل برگ سفید
نویسندهسیدمحمدباقر مسعودی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان
برچسبمجموعه روانشناسی

reyhaneh1
۱۴۰۲/۱۲/۱۸

کتاب خوبی بود توصیه می کنم به خواندن آن برای جوانان قبل از ازدواج، نکته هایی هم برای بعد از ازدواج دارد. به امید پاکی روزافزون جسم و روح و عبودیت جوانان و مردان و زنان ایران، و حتی کل...بیشتر

پناه...66B
۱۴۰۵/۰۱/۳۱

خوب،رهنما

بریده‌هایی از کتاب

بسیاری از جدایی‌ها و مشکلات زندگی برای افرادی است که با عدم رعایت این اصل با ورق سفید نصفه و نیمه و یا حتی بدتر، یک رابطه جدید را آغاز می‌کنند. ۹۹ درصد از مشکلات و آسیب‌ها و آشوب‌های روحی و روانی، به‌طور مستقیم به این اصل مربوط می‌شود یا به‌طور غیرمستقیم.