کتاب آبان و فرشته مهربان
معرفی کتاب آبان و فرشته مهربان
کتاب آبان و فرشته مهربان به قلم نرگس یوحنائی تالیف شده است و در انتشارات آفرینش مهر به چاپ رسیده است. این کتاب دربارۀ دختری به نام آبان است که خیلی تنها است و هیچ دوستی ندارد تا اینکه یک روز به صورت ناگهانی، اتفاقی عجیب اما دوستداشتنی برایش رخ میدهد.
درباره کتاب آبان و فرشته مهربان
آبان دختر کوچولویی است که نه در مدرسه، و نه حتی در جمع فامیل هیچ دوستی ندارد و خیلی تنهاست. او فقط با عروسکهایش بازی میکند اما همیشه بهخاطر تنهایی احساس بدی دارد و ناراحت است. در مدرسه نیز، وقتی بقیۀ بچهها با هم بازی میکنند آبان از دور به آنها نگاه میکند و قلبش میشکند. یک روز آبان ناگهان صدای یک نفر رو میشنود و وقتی که سرش را بالا میآورد با فرشتۀ زیبایی آشنا میشود که میخواهد با او دوست شود.
خواندن کتاب آبان و فرشته مهربان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب شامل تصاویری زیبا و داستانی دلگرمکننده است و خواندن آن به تمامی کودکان پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب آبان و فرشته مهربان
«یک روز وقتی آبان کوچولو داشت تنها برای خودش گریه میکرد، صدایی شنید انگار یک نفر بالای سر او ایستاده بود و با صدای خندان و شاد میگفت: آبان کوچولو، آبان کوچولو من اینجام! آبان از تعجب دهانش باز مانده بود و گریههایش را فراموش کرده بود، او دید یک فرشتۀ مهربان با لباس سفید و بالهای رنگینکمانی و نورانی بالای سر او ایستاده. آبان با تعجب از او پرسید: تو چه کسی هستی؟! اسم مرا از کجا میدانی؟ فرشتۀ مهربان گفت: من دوست تو هستم و میخواهم با تو بازی کنم دستت را به من بده و با من بیا.»