کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت
معرفی کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت
کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت به زبان ساده نوشتهٔ امین الدین امانی و ویراستهٔ خالد کشمیری است و انتشارات زلال سبز آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت
اصطلاحات و مدلهای کاربردی مدیریت مجموعهای از مفاهیم، تئوریها، رویکردها و ابزارهایی هستند که برای توسعه و بهبود عملکرد و کارایی سازمانها و مدیران استفاده میشوند. این اصطلاحات و مدلها معمولاً بر اساس تحقیقات علمی، تجربیات عملی و دیدگاههای مختلف در زمینه مدیریت توسعه یافتهاند. برخی از معروفترین اصطلاحات و مدلهای کاربردی مدیریت عبارتاند از:
مدل SWOT: بر اساس تحلیل نقاط قوت (Strengths)، نقاط ضعف (Weaknesses)، فرصتها (Opportunities) و تهدیدها (Threats) سازمان.
مدل PDCA (Plan-Do-Check-Act): یک فرآیند بهبود مستمر که شامل مراحل برنامهریزی، اجرا، بررسی و اعمال تصمیمات است.
مدل 5W1H: مدلی برای تحلیل و بررسی مسائل و مشکلات که بر پرسشهای «چه، چرا، چگونه، کجا، کی و چهقدر» متکی است.
مدل SMART Goals: یک روش تعیین اهداف که بر پنج خصوصیت (Specific ،Measurable ،Achievable ،Relevant Time-bound) متکی است.
مدل Kotter's 8-Step Change Model: یک مدل برای مدیریت تغییرات در سازمانها که شامل هشت مرحله مختلف است.
مدل McKinsey 7S Framework: یک رویکرد برای ارزیابی و بهبود عملکرد سازمانی که بر هفت عنصر کلیدی (Strategy Structure ،Systems ،Shared values ،Skills ،Style ،Staff) متمرکز است.
مدل Balanced Scorecard (BSC): یک مدل برای اندازهگیری و مدیریت عملکرد سازمانی که به روابط بین عوامل مختلف مدیریتی متمرکز است.
مدل Herzberg's Two-Factor Theory: یک نظریه در روانشناسی سازمانی که بر تأثیر عوامل انگیزشی و رضایتآور و عوامل بیشمنظور (مانند شرایط کاری و محیط کاری) بر رضایت شغلی متمرکز است.
این تنها چند مثال از اصطلاحات و مدلهای مدیریت است؛ هر کدام از این مدلها که در کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت آمدهاند، میتوانند به عنوان یک راهنمای کاربردی برای مدیران و سازمانها در بهبود عملکرد و رسیدن به اهداف استفاده شوند.
خواندن کتاب اصطلاحات و مدل های کاربردی مدیریت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهای مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
من این کتاب رو پیشنهاد میکنم