معرفی و دانلود کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)

کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)

۳.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
آرون بلیبی، شیرین راحله

معرفی کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)

کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!) نوشتهٔ آرون بلیبی و ترجمهٔ شیرین راحله است. انتشارات آناناس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان مصور مناسب گروه سنی نوجوان‌ است.

درباره کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)

کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)، یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «سابقه‌دارها» یا «بدسابقه‌ها» (The Bad Guys) است. این مجموعهٔ ۱۴جلدی، شما را با دختری به نام «داینا» آشنا و همراه می‌کند. او که همراه با خوانده‌اش در شهری کوچک روزگار می‌گذراند، می‌کوشد رازهای شهرشان را کشف کند. گفته شده است که این مجموعهٔ مصور پرفروشِ نیویورک تایمز، برای طرفداران داستان‌های سریالی و مصور حکم یک گنج را دارد. این مجموعه سرشار از شوخی‌های شیطنت‌آمیز و شرارت‌هایی جنون‌انگیز و رخدادهایی هیجان‌انگیز است.

خواندن کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به نوجوان‌هایی که به کتاب‌های مصور علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آرون بلیبی

آرون بلیبی کتاب‌هایی بسیار پرفروش و دوست‌داشتنی برای کودکان و نوجوانان نوشته است. او خالق ۳ سریال موفق برای کودکان است. کتاب های او برندهٔ جوایز بسیاری از جمله ۹ جایزهٔ REAL و یک جایزهٔ کتاب INDIE برای کتاب کودک سال شده است. در سال ۲۰۱۸ اقتباس سینمایی The Bad Guys در انیمیشن DreamWorks با همکاری آرون به‌عنوان تهیه کننده اجرایی پروژه انجام گرفت. Pig the Pug و Thema The Unicorn از دیگر آثار او هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسابقه دارها (جلد چهاردهم، پشت سرتو بپا!)
موضوعداستان خارجی، داستان کودک و نوجوانان
برچسبمجموعه سابقه دارها

۱۴۰۳/۱۲/۲۱

خوب

۱۴۰۲/۱۰/۲۴

من این کتاب را خریده ام و دم دست دارمش کتاب خیلی خوبیه کتاب مجموعه سابقه دارها قسمت ۱۴ پشت سرتو بپا تو وسطاش ارباب زنبور ها میاد جلو و تو جهان چنگانه جهان بعدی جهان ارباب زنبورها است

سابقه دارها (جلد سیزدهم، بریم سر اصل مطلب)
آرون بلیبی
سابقه دارها (جلد پانزدهم، دهنتو باز کن بگو اَاَاَ)
آرون بلیبی
سابقه دارها (جلد دوازدهم، اون یک نفر)
هنری زلزله و عشق فوتبال
فرانچسکا سایمون
از تبار باران
سمائه دلیرکوهی
کاپیتان زیرشلواری (کتاب یازدهم)
انسان تک ساحتی
هربرت مارکوز
کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم)
دیو پیلکی
کاپیتان زیرشلواری (کتاب دوازدهم)
من والت دیزنی هستم!
برد ملتسر
تام گیتس (جلد دوم، بهانه های عالی)
لیز پیشون
کلاس نقاشی بچه گربه (کتاب اول)
آتروپات ها
معضلی به نام اختلال یادگیری و رفتاری دانش آموزان
فرزانه رشیدی
انتخابات ریاست جمهوری ایران و آمریکا
سیدعلی موسوی
آداب و رسوم ازدواج (جلد اول)
هالی لفور
خانم مارکوزه، راهنمای موزه