دانلود رایگان کتاب مداد سفید آیلین دادخدایی

انتشارات:نشر آرسس
امتیاز:
۳.۵از ۱۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مداد سفید

کتاب مداد سفید نوشتهٔ آیلین دادخدایی است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مداد سفید

کتاب مداد سفید یک اثر خاص و خلاقانه از نویسندهٔ کوچک، آیلین دادخدایی است که با زیبایی و هنرمندی خیال‌پردازی کرده و آن را نوشته. گاهی گمان می‌کنیم برای خواندن کتاب‌های جالب جذاب باید سراغ نویسنده‌های خارجی برویم و یا کتاب‌های گران‌قیمت را جستجو نماییم؛ اما کاری که انتشارات آرسس در پیش گرفته شناسایی و معرفی کودکان و نوجوانان و جوانانی است که استعداد ذاتی برای نوشتن دارند و به کمک خانواده‌هایشان کمک می‌کند تا آثارشان چاپ شود.

آیلین هم یکی از آن دانش‌آموزان خوش‌ذوق و هنرمندی بود که طی یک مسابقهٔ داستان‌نویسی که در سطح مدرسه‌اش انجام شده بود شناسایی شد و داستانش آنقدر جالب جذاب بود که تصمیم گرفتیم آن را به صورت یک کتاب مجزا به چاپ برسانیم.

تصویرگری این کتاب را خانم ناهید صابری به انجام رسانده و حس و حال داستان را به خوبی منتقل می‌کند.

درس بزرگی که در بطن کتاب نهفته شده نشان می‌دهد که کودکان و نوجوانان ایرانی تا چه حد با استعداد و خلاق هستند و می‌توان از افکار آنها به خوبی در راستای هدایت سایر هم سن و سالانشان بهره برد.

خواندن کتاب مداد سفید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مداد سفید

«یکی از روزهای قشنگ آفتابی دختر کوچولویی به نام آیلین از دری که از اتاقش به تراس راه داشت بیرون رفت و مشغول کار همیشگی یعنی کشیدن نقاشی شد. آیلین نقاشی زیبایی از دریا و کشتی و کوه و درخت سرسبز وگل های رنگارنگ و خورشید و ابر کشید.»

Lonika
۱۴۰۲/۰۷/۲۰

میشه از این دید به کتاب نگاه کرد که ما راجب مداد رنگی و رنگِ سفید صحبت نمی‌کنیم و این داستان فقط برای بچه ها نیست. به نظرم خیلی قشنگ بود و امیدوارم نویسنده با دیدن نظر من کلی انرژی

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۳/۲۶

عاللللللللللللللللللللللللللی بود ممنون از نویسندش 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😂😂💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝

۱۴۰۳/۰۳/۲۱

خیلی قشنگه..... توصیه میکنم.

۱۴۰۳/۰۳/۰۵

داستانی زیبایی است و اموزش دهنده ی یک کودک است

۱۴۰۳/۰۱/۱۲

عالی بود

مصطفی رحمیی
۱۴۰۳/۰۱/۰۳

خوب بود

۱۴۰۲/۰۸/۰۲

خیلی خوب بود توصیه میکنم برای بچه های پیش دبستانی حتما بخوانید.

hadiskoohi
۱۴۰۲/۰۶/۱۹