معرفی و دانلود کتاب درسنامه طب اورژانس pdf + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۶ رأی)
انتشارات:
تیمورزاده

معرفی کتاب درسنامه طب اورژانس

کتاب درسنامه طب اورژانس نوشتهٔ هومان حسین نژاد ندائی، محمد جلیلی، آرش صفائی، مرتضی طالبی دولوئی، مرضیه فتحی و جواد مظفری است و تیمورزاده آن را منتشر کرده است. این کتاب بر اساس سرفصل‌های برنامه ضروری کارورزی مصوب وزارت بهداشت است.

درباره کتاب درسنامه طب اورژانس

کتاب حاضر سومین ویراست درسنامه طب اورژانس است که با هدف استفاده کارورزان، پزشکان عمومی و سایر پزشکانی که به نحوی درگیر طبابت در شرایط اورژانس یا بخش اورژانس هستند تهیه شده است. اساس محتوا برنامه ضروری وزارت بهداشت برای دورهٔ کارورزی است.

فصول این کتاب مرتبط با احیا، پایه و پیشرفته، دیس ریتمی، رویکرد به شوک، درد قفسه سینه، تشنج، سونوگرافی در تروما و مسمومیت با الکل و... هستند.

خواندن کتاب درسنامه طب اورژانس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به متخصصان طب اورژانس پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درسنامه طب اورژانس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرسنامه طب اورژانس
عنوان دیگربر اساس سرفصل‌های برنامه ضروری کارورزی مصوب وزارت بهداشت
موضوعپزشکی عمومی
نویسندههومان حسین نژاد ندائی، محمد جلیلی، آرش صفائی، مرتضی طالبی دولوئی، مرضیه فتحی، جواد مظفری
انتشاراتتیمورزاده
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۴/۲۷
فرمت کتابPDF

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۶/۲۶

وقتتون به خیر ،من نسخه چاپی کتاب رو دارم ولی فایل پی دی اف رو میخواستم کد تخفیف هم دارم ولی میزنه برای کتاب های تخصصی قابل استفاده نیست،چرا؟؟

سید احمد ابدالی 76
۱۴۰۲/۰۵/۱۹

عالییی بود مرسی از کتاب های خوب تون 💯🙏🙏🕊❤️❤️🌹🤨🥲 :))))))))

مورتاگ دستنامه همراه پزشکی عمومیتصویر جلد کتاب مورتاگ دستنامه همراه پزشکی عمومی
جان مورتاگ
درس‌نامه‌ی طب اورژانس؛ پروسیجرها و ضمائم (منتطبق بر آخرین رفرانس‌های بین‌اللملی ۲۰۱۷)تصویر جلد کتاب درس‌نامه‌ی طب اورژانس؛ پروسیجرها و ضمائم (منتطبق بر آخرین رفرانس‌های بین‌اللملی ۲۰۱۷)
هومان حسین‌نژادندائی
گایدلاین مغز و اعصاب امینفتصویر جلد کتاب گایدلاین مغز و اعصاب امینف
کامران احمدی
اصول شرح حال گیری و معاینه بالینی کودکانتصویر جلد کتاب اصول شرح حال گیری و معاینه بالینی کودکان
مهران کریمی
گایدلاین روانپزشکیتصویر جلد کتاب گایدلاین روانپزشکی
تفسیر آسان پرتونگاری قفسه‌ی سینهتصویر جلد کتاب تفسیر آسان پرتونگاری قفسه‌ی سینه
جاناتان کارن
شایع‌ترین پروسیجرهای اورژانستصویر جلد کتاب شایع‌ترین پروسیجرهای اورژانس
کانوشال شاه
درس نامه طب اورژانس؛ رویکرد به برخی شکایات و تظاهرات شایع در بخش اورژانس، مسمومیت ها، گازگرفتگیتصویر جلد کتاب درس نامه طب اورژانس؛ رویکرد به برخی شکایات و تظاهرات شایع در بخش اورژانس، مسمومیت ها، گازگرفتگی
هومان حسین‌نژادائی
GBS آناتومی - نورو آناتومی: آناتومی گری برای دانشجویان، اطلس آناتومی نتر، آناتومی بالینی اسنل; همراه با آخرین آزمون‌های علوم پایه‌ پزشکی و دندان‌پزشکیتصویر جلد کتاب GBS آناتومی - نورو آناتومی: آناتومی گری برای دانشجویان، اطلس آناتومی نتر، آناتومی بالینی اسنل; همراه با آخرین آزمون‌های علوم پایه‌ پزشکی و دندان‌پزشکی
مائده محمودی
چشم پزشکی عمومیتصویر جلد کتاب چشم پزشکی عمومی
محمدعلی جوادی
یادگیری سی ‌تی ‌اسکن مغز با رویکرد بالینیتصویر جلد کتاب یادگیری سی ‌تی ‌اسکن مغز با رویکرد بالینی
غلامرضا ودیعی
مروری سریع بر تشخیص های افتراقیتصویر جلد کتاب مروری سریع بر تشخیص های افتراقی
امیر سام
گایدلاین فارماکولوژیتصویر جلد کتاب گایدلاین فارماکولوژی
کامران احمدی
گایدلاین اطفال ۲ (نلسون ۲۰۱۹)تصویر جلد کتاب گایدلاین اطفال ۲ (نلسون ۲۰۱۹)
نسخه نویسیتصویر جلد کتاب نسخه نویسی
پیام کشاورز چافجیری
راهنمای معاینه فیزیکی و گرفتن شرح حال باربارا بیتز؛ جلد دهمتصویر جلد کتاب راهنمای معاینه فیزیکی و گرفتن شرح حال باربارا بیتز؛ جلد دهم
لین اس بیکلی
گایدلاین اخلاق پزشکیتصویر جلد کتاب صوتی گایدلاین اخلاق پزشکی