دانلود و خرید کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق هرمن پریش ترجمه محبوبه نجف خانی
تصویر جلد کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق

کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق

معرفی کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق

کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق نوشتهٔ هرمن پریش و ترجمهٔ محبوبه نجف خانی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق

کتاب چانمی جان! یک روز بدون صفق نوشته هرمن پریش و ترجمه محبوبه نجفی‌خانی، داستانی جذاب و آموزنده درباره دختری به نام آملیا بدلپا است که در مدرسه با چالش‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود. در این داستان، آملیا درگیر ماجرای انتخابات مدرسه می‌شود و با اشتباهات و سوالات بامزه‌اش، موقعیت‌های خنده‌دار و درعین حال پرمعنایی را ایجاد می‌کند. این کتاب با تصاویر جذاب و متن ساده، مفاهیمی مانند مسئولیت‌پذیری، مشارکت جمعی و اهمیت قوانین را به کودکان آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان ۶ تا ۱۰ ساله که در آستانه ورود به مدرسه هستند یا تجربه‌های اولیه مدرسه را پشت سر می‌گذارند، بسیار مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که می‌خواهند با زبانی ساده و طنز، چالش‌های روزهای اول مدرسه را به کودکان بیاموزند، انتخابی عالی محسوب می‌شود. داستان آملیا بدلیا نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه درس‌هایی درباره ارتباطات و سازگاری با محیط جدید نیز دارد.

بخشی از کتاب جانمی جان! یک روز بدون مشق

«آملیا بدلپا برگه را گرفت و گفت: «من هم حاضر و غایب کنم؟ شما که الان این کار را کردید.»

خانم ادواردز گفت: «نه، ازت می‌خواهم این برگه را ببری دفتر تا آن‌ها بدانند همه‌ی بچه‌ها حالشان خوب است و کسی غایب نیست.»

کلیف گفت: «صبر کنید. حال من خوب نیست. حالم دارد به هم می‌خورد! البته از مدرسه!»

همه زدند زیر خنده. به جزء آملیا بدلپا. آملیا بدلپا پرسید: «حالات نار اسم کلیف علامت بزنم حالش خوب نیست؟»»