دانلود و خرید کتاب زندگی بهتر مجید سینایی

انتشارات:نشر نیایش
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زندگی بهتر

«زندگی بهتر» نوشته مجید سینایی(-۱۳۵۰) در حوزه روانشناسی موفقیت است. در بخشی از مقدمه کتاب درباره رویکرد این کتاب می‌خوانیم: «بحث پیرامون انواع روان‌شناسی بسیار گسترده است که البته در محافل آکادمیک، چه به صورت نوشتاری و چه گفتاری، بسیار کم به آن پرداخته شده است. ما نیز اکنون در صدد انجام «چنین سهل و ممتنعی» نیستیم گرچه همین چند سطر را نیز بدیع و بی‌سابقه می‌دانیم.‌اما با این مطالب کوتاه و مختصر، کار به سر نخواهد آمد. در عین حال معتقدیم که می‌توان بدون درگیر کردن آحاد مردمِ کوچه و بازار در پیچ و خم‌های تخصصیِ علوم روان‌شناختی، آنان را یاری کرد؛ به این معنی که با جملاتی کوتاه، کاربردی و برگرفته از همه‌ی آن‌چه در مقدمه بیان شد، بدون بحث و مشاجره‌ی علمی، مردم را کمک کرد. ما هیچ یک از انواع روان‌شناسی‌هایی که ذکر کردیم را خود، انجام نداده‌ایم. بلکه تنها تتّبعی در آثار ایشان داشته و دستاوردهای علمیِ آن‌ها را که تبدیل به قانون شده است، به دور از مقدمات و مباحثِ مُنتج به این قوانین، جمع آوری و به آحاد مردم تقدیم کرده‌ایم. در بسیاری از کتب دیده‌ایم که عنوانی جذاب مثل "روان‌شناسی زنان" یا "مردها را بهتر بشناسیم" و یا عناوین دیگر، آدمی را به آن کتاب‌ها جذب می‌کند و پس از مطالعه، درمی‌یابید که چند داستان، خاطره و چند مشاجره‌ی علمی را خوانده‌اید و در نهایت شاید یک یا دو قانون علمی در زمینه‌ی عنوان کتاب گیرتان آمده باشد؛ من این را نوعی «کم فروشیِ علمی» می‌دانم. لذا بی هیچ ادعائی و تنها با تکیه بر تلاش علمیِ بشری که تا کنون انجام شده است، مطالب این کتاب را به عزیزان هم‌وطن که مایل هستند هرروز نکات مفید، کوتاه، به دور از بحث‌های منبع شناسی و تخصصی، در مورد "زندگی بهتر" را شنیده، تقدیم می‌کنیم.»
۱۴۰۳/۱۰/۱۴

عالی