کتاب روباه سفید (جلد اول)
معرفی کتاب روباه سفید (جلد اول)
کتاب روباه سفید (جلد اول) نوشتهٔ چن جیاتونگ و ترجمهٔ کیمیا محمددوست است و نشر سیتا آن را منتشر کرده است. این کتابْ داستان زندگی دیلا، بچهروباه قطبی است.
درباره کتاب روباه سفید (جلد اول)
دیلا نام یک بچهروباه قطبی است. روباه کوچکی که با پدر و مادرش دریک لانهٔ زیرزمینی زندگی میکند. مامان و بابا به دیلا میگویند نباید به انسانها نزدیک شود اما دیلا از روی کنجکاوی بعضی اوقات میرود و از بالای تپه پواشکی انسانهایی که در آن حوالی زندگی میکنند را تماشا میکند. به نظر دیلا انسانبودن حس جالبی میتواند باشد چراکه انسانها در خانههای گرم و بزرگ زندگی میکنند. لباسهای رنگی میپوشند و مجبور نیستند از چیزی بترسند، فرار کنند و یا خود را پنهان نمایند. دیلا مدام با خودش فکر میکند که کاش من و مامان و بابا هم انسان بودیم. چراکه انسانها اربابان زمین هستند و هرکاری که دلشان بخواهد میکنند. انسانها همه چیز دارند اما باقی حیوانات میباید سختیهای زیادی بکشند. ماجراجوییهای دیلا در این داستان از آنجا آغاز میشود که یک شکارچی پدر دیلا را به قتل میرساند و مادرش را زخمی میکند. مادر پیش از مرگ داستان اسرارآمیزی را در گوش دیلا زمزمه میکند؛ داستانی در خصوص گنجی مخفی و جادویی که میتواند حیوانات را به انسان تبدیلکند... .
خواندن کتاب روباه سفید (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این داستان زیبا را به همهٔ نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
مترجم کتاب اینقدر نازنینه و اینقدر کاردرسته که نمیدونم چی بگم. کلی گل براشون 💐💐💐
خانم مترجم بسیار با استعداد هستند و کلمات را به زیباترین شکل ممکن تبدیل کرده اند.