معرفی و دانلود کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم pdf + خلاصه رایگان

کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم

۵.۰ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم

کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم نوشتهٔ جولی لیثکات هیمز و ترجمهٔ فاطمه امیدبیگی است. انتشارات راوشید این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم

از قیدو‌بند بیش‌والدگری رها شویم و فرزندانمان را برای رسیدن به موفقیت آماده‌ کنیم. کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم، شما را در این مسیر یاری می‌دهد. چرا در انجام کاری مانده‌ایم که بشر قرن‌ها و بسیار پیش از ظهور وب‌سایت‌ها و تحقیقات علمی فرزندپروری با موفقیت انجام داده است؟ چرا خیلی از پدران ‌و مادران از تجربۀ پدرومادری با نام بحران یاد می‌کنند؟ «بحران» شاید کلمۀ وزینی باشد، اما داده‌ها نشان می‌دهد که این‌طور نیست.

خواندن کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به پدرها و مادرها و مربی‌ها و معلم‌ها پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچطور بزرگسالانی بالغ تربیت کنیم
عنوان دیگراز قیدو‌بند بیش‌والدگری رها شویم و فرزندانمان را برای رسیدن به موفقیت آماده‌ کنیم
عنوان انگلیسیHow to raise an adult
موضوعخانواده و ازدواج، روان‌شناسی کودک و نوجوان

پروانه
۱۴۰۲/۰۳/۳۰

عالی و کاربردی

۱۴۰۲/۰۳/۲۸

قبلا خلاصه کتابو دیده بودم الان دیدم کلش ترجمه شده خوشحال شدم به نظرم برای همه پدر و مادرها لازمه این کتابو بخونن خیلی مطالبش کاربردیه