معرفی و دانلود کتاب داستان حسرت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات خط آخر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب داستان حسرت

کتاب داستان حسرت نوشتهٔ شیرین حق پرست است. انتشارات خط آخر این رمان معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب داستان حسرت

کتاب داستان حسرت از رمان دیگری به قلم همین نویسنده به نام «یاسمین» گرفته شده است. رمان یاسمین در ۷ فصل نوشته شده است. این رمان در حالی آغاز می‌شود که راوی اول‌شخص از خاطره‌ای می‌گوید؛ زمانی که پدرش از او خواست برود و آب بیاورد. این راوی «یاسمین» نام دارد. او در کودکی مادرش را از دست می‌دهد. یاسمین زاری پدرش بر بالین مادرش را دید و مرحله‌ای تازه از زندگی خود را آغاز کرد. حالا شیرین حق پرست رمان حاضر را بر اساس این قصه نوشته است. در رمان داستان حسرت هم با یک راوی اول‌شخص و با شخصیت یاسمین همراه می‌شوید.

خواندن کتاب داستان حسرت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان حسرت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداستان حسرت
عنوان دیگربرگرفته از داستان یاسمین